Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предна броня за АудиЛината ми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предна броня за АудиЛината ми

Колеги здравейте Как мислите възможно ли е да си сложа предна броня от по-новата А3 - тази с голяма решетка ?
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

кола

Вижда съм подобна кола сигурно трябва преправяне да стане еднакво
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ако бронята е оригинално направена за по-стария модел ще стане идеално, но ти питаш за по-новите, което предполага преработка или смяна и на капака, фаровете, защото на по-новите предната линия на капака не е права, а има скосявания към отвора на решетката.
      Прикачени файлове

Коментар

калници,фарове,пр.капак-всичко е различно,а предполагам и захващането на новата броня и маска имат разлика.ако режеш бронята само,по скоро ще стане грозновидях такова правено в Гърция преди 10-на дни и беше ужасно/...................синичкото е добро,само цената на бронята да не те спъне
        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Що не почнеш да я караш тая кола и да не се занимаваш с глупости :D.
          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Да не я гледаш после в seir.bg Колкото пъти съм видял такова изпълнение, около мен реакцията е била "еб*ти селянията".

Коментар

tomsan написа:
              Страх ме е, че ще ме издухаш със Стилото :D викам да сложа една голяма решетка та дано се уплашишСега сериозно - мислих си, че само бронята се сменя, ама щом казвате, че толкова трябва да се преправя ...

Коментар

а за датчиците на еърбезите мислила ли си къде се намират???
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

От всички А-тройки най-харесвам семплото излъчване на първата. Тези с големите решетки ми мязат на фолкпевици със силиконови цици и джуки!Въпрос на вкус, все пак...
                  Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
                    От всички А-тройки най-харесвам семплото излъчване на първата. Тези с големите решетки ми мязат на фолкпевици със силиконови цици и джуки!Въпрос на вкус, все пак...
                    Ами те точно на това приличат Пък като им наредиш муцуните на А3, А4, А5, А6, А7, А8... и открийте разликите. А сега като пуснат и новите Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8, дето се различават само по положението на щампите VW по чарковете....

Коментар

mims написа:
                      tomsan написа:
                      Страх ме е, че ще ме издухаш със Стилото :D викам да сложа една голяма решетка та дано се уплашишСега сериозно - мислих си, че само бронята се сменя, ама щом казвате, че толкова трябва да се преправя ...
                      И с право те е страх, не знам какво очакваш от тоя астматик дето ти седи в гаража :D.
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

muns61 написа:
                        М`чи тя, mims, си е момиче и затова харесва по-искрящи бижута.mims, друг вариант е някой майстор на стъклопласта да ти "вгради" една решетка на твоята броня, а за отдолу има добавки в същия сайт, но не е малка инвестиция, а е с неясен резултат. Границата до "баш селски тунинг" е много тънка. Ако искаш, първо на фотошоп си напасни някоя решетка на твоя снимка и после тичай при майстор да ти я направи.

Коментар

Нещо ТАКОВА ли искаш? Според мен не си струва. В Пловдив има доста тунунг фирми ако ти се дават пари отиваш и взимаш :D

Коментар

VIN написа:
                            Нещо ТАКОВА ли искаш? Според мен не си струва. В Пловдив има доста тунунг фирми ако ти се дават пари отиваш и взимаш :D
                            Олееее дааааа точно такова искам можело Благодаря за линка

Коментар

Е, с малко пари ще го докараш като пернишки Гоуф! :D
                              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Working...
                              X