Ако бронята е оригинално направена за по-стария модел ще стане идеално, но ти питаш за по-новите, което предполага преработка или смяна и на капака, фаровете, защото на по-новите предната линия на капака не е права, а има скосявания към отвора на решетката.
калници,фарове,пр.капак-всичко е различно,а предполагам и захващането на новата броня и маска имат разлика.ако режеш бронята само,по скоро ще стане грозновидях такова правено в Гърция преди 10-на дни и беше ужасно/...................синичкото е добро,само цената на бронята да не те спъне
Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!
Що не почнеш да я караш тая кола и да не се занимаваш с глупости :D.
Страх ме е, че ще ме издухаш със Стилото :D викам да сложа една голяма решетка та дано се уплашишСега сериозно - мислих си, че само бронята се сменя, ама щом казвате, че толкова трябва да се преправя ...
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
От всички А-тройки най-харесвам семплото излъчване на първата. Тези с големите решетки ми мязат на фолкпевици със силиконови цици и джуки!Въпрос на вкус, все пак...
Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
От всички А-тройки най-харесвам семплото излъчване на първата. Тези с големите решетки ми мязат на фолкпевици със силиконови цици и джуки!Въпрос на вкус, все пак...
Ами те точно на това приличат Пък като им наредиш муцуните на А3, А4, А5, А6, А7, А8... и открийте разликите. А сега като пуснат и новите Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8, дето се различават само по положението на щампите VW по чарковете....
Що не почнеш да я караш тая кола и да не се занимаваш с глупости :D.
Страх ме е, че ще ме издухаш със Стилото :D викам да сложа една голяма решетка та дано се уплашишСега сериозно - мислих си, че само бронята се сменя, ама щом казвате, че толкова трябва да се преправя ...
И с право те е страх, не знам какво очакваш от тоя астматик дето ти седи в гаража :D.
М`чи тя, mims, си е момиче и затова харесва по-искрящи бижута.mims, друг вариант е някой майстор на стъклопласта да ти "вгради" една решетка на твоята броня, а за отдолу има добавки в същия сайт, но не е малка инвестиция, а е с неясен резултат. Границата до "баш селски тунинг" е много тънка. Ако искаш, първо на фотошоп си напасни някоя решетка на твоя снимка и после тичай при майстор да ти я направи.
Коментар