jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени за синята зона и още по-големи глоби за скобите
Collapse
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
jenshen73 написа:П.П.ПАК: Мрънкачи сте жителите на София, хронични.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
rebel написа:Чудно ми е на теб като ти поискат 600лв на година при заплата 500 каква песен ще запееш!Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
steven написа:Като не можеш да си позволиш цената на живота в центъра (и данъците са по-високи), даваш апартамента под наем и се местиш в периферията. Всеки се простира според чергата си. Аз утре може да остана без работа и да не мога да си плащам данъка на колата. Какво, ще искам общината да ми го намали ли или ще си свия разходите според възможностите?Това за знаците е голямо безумие - ние ще имаме проблеми, какво остава за гостите на града.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
rebel написа:А първото нещо което ще направиш ако е да спреш да си плащаш данъците едва ли ще си продадеш колата!Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
slonikon написа:ако човек, работещ на пълен работен ден в държава от ЕС не може да си позволи да има кола, престъпникът е съответната държава. чиста статистика, няма какво да се мисли, че и по няколко начина.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
rebel написа:jenshen73 написа:П.П.ПАК: Мрънкачи сте жителите на София, хронични.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Sev написа:електробомилите паркират безплатно в синята/зелената зона на Софияследващата стъпка ще е дане се плаща данък, както и винетка (което за мен е пълна глупост...това за неплащането на синя зона също)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар