Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени за синята зона и още по-големи глоби за скобите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    Чудно що авера в Канада плаща за да се паркира пред къщата си. Ако е в гаража - не плаща нищо, но понеже гаража за 1 кола - втората седи на пътя и плаща по 150 дойлера/месец... Ама не реве...
    Аре ся, чак до Канада ли отидохме да даваме пример......дамаш ми пример който ти отърва, ама ако заговорим за здравни осигуровки и за безмислието тук да си ги плаща човек, и като те знам каква песен ще запееш за това, и аз мога да изтъкна Канада в тва отношение......що не питаш авера си в канада ако го заболи апандисита там кво ще стане, и кво ще стане ако тва стане тук.......Държавата или общината трябва да се разпростира според възможностите на тия от който тя зависи.......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

jenshen73 написа:
      П.П.ПАК: Мрънкачи сте жителите на София, хронични.
      Айде, айде....точно пък от Варна, където през лятото всяко място за паркиране пред къща за гости се пази със столове и конуси за да могат гостите на семейното хотелче да паркират и да им се вземат парите. Защо не си вземете по няколко служебни абонамента и не предлагате на туристите места за паркиране? Иначе лесно е да обясняваш някой си как мрънка, като ти самия не плащаш! Чудно ми е на теб като ти поискат 600лв на година при заплата 500 каква песен ще запееш!
      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Голям недостатък според мен е, че вече няма табели след всяка пресечка... Например на Витошка щях да пусна безсмислено за синя зона, а то се оказа, че е зелена...

Коментар

rebel написа:
          Чудно ми е на теб като ти поискат 600лв на година при заплата 500 каква песен ще запееш!
          Като не можеш да си позволиш цената на живота в центъра (и данъците са по-високи), даваш апартамента под наем и се местиш в периферията. Всеки се простира според чергата си. Аз утре може да остана без работа и да не мога да си плащам данъка на колата. Какво, ще искам общината да ми го намали ли или ще си свия разходите според възможностите?Това за знаците е голямо безумие - ние ще имаме проблеми, какво остава за гостите на града.
          Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

път

Голяма лъжа е че да живееш в центъра трябва да е скъпо удоволствие Та нали там е същото като и в другите квартали мръсно и с дупки по улиците.Да е скъпо трябва да има хубави улици ,добър транспорт а то в синя зона няма транспорт.
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

steven написа:
              Като не можеш да си позволиш цената на живота в центъра (и данъците са по-високи), даваш апартамента под наем и се местиш в периферията. Всеки се простира според чергата си. Аз утре може да остана без работа и да не мога да си плащам данъка на колата. Какво, ще искам общината да ми го намали ли или ще си свия разходите според възможностите?Това за знаците е голямо безумие - ние ще имаме проблеми, какво остава за гостите на града.
              Хахаха и какво, роден съм и съм израснал в София, но понеже сметките и данъците всяка година нарастват без по никакъв начин да се подобрява стандарта ми на живот да си продам жилището и да се преместя така ли? По логично е да си отстоявам правата и да не позволявам някакви тъпанари да ме друсат за пари? А първото нещо което ще направиш ако е да спреш да си плащаш данъците едва ли ще си продадеш колата!
              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel написа:
                А първото нещо което ще направиш ако е да спреш да си плащаш данъците едва ли ще си продадеш колата!
                Явно имаме много сериозни различия в начина на мислене.Значи, според теб, след като вече не мога да си позволя да имам кола, трябва да стана престъпник и да спра да й плащам данъка, вместо да се освободя от нея и да ползвам градски транспорт.Какво ти е мнението за циганите, които не си плащат ток, вода, наеми, данъци, а искат държавата да им осигури, защото така трябвало?kluchar, дори така да е, има централна локация. Ако беше толкова гадно, защо има най-високи наеми и цени на имотите? Заради това огромно търсене е и по-скъпо да се живее там.
                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

ако човек, работещ на пълен работен ден в държава от ЕС не може да си позволи да има кола, престъпникът е съответната държава. чиста статистика, няма какво да се мисли, че и по няколко начина.работещ каквото и да е. все някаква кола.не сме в Африка.
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                    ако човек, работещ на пълен работен ден в държава от ЕС не може да си позволи да има кола, престъпникът е съответната държава. чиста статистика, няма какво да се мисли, че и по няколко начина.
                    Как пък го реши това? Работещ като какъв? Каква кола - Фиат, БМВ или Бугати? От коя година? Според мен е нормално всеки да си има хеликоптер, че с тия задръствания...
                    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

rebel написа:
                      jenshen73 написа:
                      П.П.ПАК: Мрънкачи сте жителите на София, хронични.
                      Айде, айде....точно пък от Варна, където през лятото всяко място за паркиране пред къща за гости се пази със столове и конуси за да могат гостите на семейното хотелче да паркират и да им се вземат парите. Защо не си вземете по няколко служебни абонамента и не предлагате на туристите места за паркиране? Иначе лесно е да обясняваш някой си как мрънка, като ти самия не плащаш! Чудно ми е на теб като ти поискат 600лв на година при заплата 500 каква песен ще запееш!
                      Наел съм си гараж и всеки месец плащам наем. Боли ме фара за останалите. Преди това плащах на платен паркинг. Ай стига се жалвахте като вдовици за дедов.
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Sev написа:
                        електробомилите паркират безплатно в синята/зелената зона на Софияследващата стъпка ще е дане се плаща данък, както и винетка (което за мен е пълна глупост...това за неплащането на синя зона също)
                        Бе то така, ама едно е да си в здръстване зад мен или на тротоара и аз в съседство - да ти пуша с jtd-то, друго си е Приусче

Коментар

в града ще гараш газовата, за да не пушиш :D пък и нали няма да има задръствания с тия цени на сини/зелени и всякакви зони :D
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

път

Гледам надписите синя -зелена зона вече почват да се изтриват а няма и 1 седмица .Някой е взел пари а нищо не е направил. Гледам сега вдигат и изоставени коли също и на живущи но нямат от новия стикери такива където има знак че нетрябва да се спира но не е синя -зелена зона .
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

да ги вдигатщом са в нарушение, или нямат стикер от миналата година е такъв реда...иначе на този етап има доста по-малко коли в синята зона
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ама задръстванията са си таковали таковата, а още не е започнало училището....Още не проумявам, как високата цена за паркиране ще облекчи трафика

Коментар

Working...
                                X