Бъдещите посетители на гр.Видин да имат пред вид, че в града се подготвя въвеждането на синя зона от 01.09.2012 година!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени за синята зона и още по-големи глоби за скобите
Collapse
X
-
vvvasilev написа:Отговора на тези и всички въпроси е един - нито Европа, нито България са за хора без пари.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
geo_g написа:ФЕРАРИСТ написа:тя не му дава тва право??????.... ще си я паркират пред тях си, и ще е тва на центъра на сичкото отгоре......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
В края на краища та тротоара или улицата не са ти бащиния!Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Xaus написа:В края на краищата тротоара или улицата не са ти бащиния!Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
geo_g написа:Xaus написа:В края на краищата тротоара или улицата не са ти бащиния!От Столичния инспекторат припомнят, че общината има задължение да почиства само подлезите и улиците, по които се движи градският транспорт и тези с обществена значимост. Почистването на леда и снега от прилежащите пространства и тротоарите обаче е задължение на гражданите и фирмите
Коментар
-
Xaus написа:В края на краища та тротоара или улицата не са ти бащиния!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Опппаааа.Ти подемаш някакъв тон за тротоара и паркиране върху него.Въпреки ,че при определени условия е позволено от закона.В темата не се разисква дали ще паркираш на тротоара или на улицата.Все ще трябва да плащаш за да паркираш до дома си.Утре общината ,ако реши същото да стане и на твоята улица?Нали не ти е бащиния?Ти съгласен ли си да даваш 150лв. върху данъка на автомобила за да паркираш пред дома си?
Коментар
-
На никой няма да му е приятно, ако трябва да започне да плаща за нещо, което е свикнал да ползва безплатно. Но в същото време проблемът не е и чак толкова голям и драматичен. Общината не е длъжна да осигурява безплатно паркиране за всеки собственик на МПС. И по света, и у нас да се живее в центъра на големия град не е евтино удоволствие.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
geo_g написа:Xaus написа:В края на краищата тротоара или улицата не са ти бащиния!Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:geo_g написа:Xaus написа:В края на краищата тротоара или улицата не са ти бащиния!Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Абе вие нещо съвсем полудяхте! Ако някой може да ми обясни за какво е тази синя и зелена зони, освен да настройват гражданите един срещу друг и да взимат от още по измършавелите! В нормалните държави, в центъра живеят хора с възможности, те си плащат но затова получават лукс и удобство! Аз живея в апартамент през който сме минали 3 поколения от моето семейство! Блока е на 80 години и незнам как още се държи! Улицата пред блока ми е като минно поле! Всяка година я кърпят и всяка година зейват по големи дупки! досега имаха възможност 1000 пъти да я асфалтират, но явно дупките са по доходоносни! Защо да си плащам повече при положение, че не живея по охолно и не ползвам някакви по различни услуги от останалите. Независимо дали са Софианци или селяни или каквито ще да са! Още нещо което не мога да схвана е защо за една кола цената е 100лв, за 2ра 300, а 3та даже не можеш май и да регистрираш? Аз тази 3та кола къде точно да си я завра?Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Xaus написа:Аз само да допълня че цяла зима си чистя тротоара (12м дължина на 2.5 ширина) пред магазина въпреки че съм на партера а над мен има 4 етажа апартаменти никой не излиза да чисти само аз, ама ако не е изчистено ще глобят мен а не тези дето живеят. Но това не ми дава право да им забраня да минават!Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар