rebel написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени за синята зона и още по-големи глоби за скобите
Collapse
X
-
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
-
ФЕРАРИСТ написа:Xaus написа:Аз само да допълня че цяла зима си чистя тротоара (12м дължина на 2.5 ширина) пред магазина въпреки че съм на партера а над мен има 4 етажа апартаменти никой не излиза да чисти само аз, ама ако не е изчистено ще глобят мен а не тези дето живеят. Но това не ми дава право да им забраня да минават!Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Според мен това са просто мерки за контрол върху трафика. Определено ще направят притежанието на кола некомфортно или поне хората ще се отнасят по-отговорно. Нека кажем за примера с трите коли по 100 лева. Ами точно - целта е да не се превръщат градовете в открити морги за коли. Да не забравяме че ако управниците са докрай последователи на европейските практики - трябва да въведат абсолютно безплатно паркиране и достъп за електрически автомобили.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
Я стига с това твое и мое, всеки го тълкува според камбанарията. Явно и аз съм луд, че предпочитам да изчистя снега сам, а не да чакам тоя или оня, защото не дай си боже ако някое от децата ми сутрин излезе с още топли подметки и се пребие на леда ще ми последна грижа кой не го е почистил.По повод трафика, сулю и пулю, има и няма работа се изтъпанил с колата на жълтите павета и мърмори, че му било скъпо паркирането. Както писах по-горе, на кого му е скъпо да си прави сметката. На друг пък му била висока глобата? Е, нямам думи, като че е задължен да върши нарушения. Станали сме по зле от мангите, които само реват и искат права и пари.Пфу..... бахти и андрешковската държава! Все си мисля, че има надежда, ама май отново се отдалечваме от желаната реалност.И аз не съм общински служител и нямам нищо общо с общината, ама не ми пречи да ги гоня, примерно за дупките в квартала или за обезопасяване и подновяване на детските площадки, както и за забравени от чистачите камари с боклуци, вместо да чакам добрата воля и кеф на някой чиновник.Просто искам децата ми да живеят в нормална държава със спазаване на правилата.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
Тук съвсем по фиатски го обърнахте на панаир! Това за снега е коментирано много и на никой нищо няма да му стане да удари една лопата 2 пъти седмично! Даже е полезно! Колкото до въпроса за зоните - аз не казвам, че не трябва да има такива зони и когато имам работа в центъра и паркирам в такава зона си плащам! Всеки си преценява дали иска да паркира на синя зона или да вземе удобен транспорт и да остави колата пред тях! В случая обаче аз трябва да си плащам независимо дали искам да отида някъде с колата или не! Даже трябва да си плащам 2 пъти, защото този стикер не важи за цялата зелена зона. А колкото до мнението на колегата по нагоре, че имам 3 коли и явно съм много богат - ако обича да си гледа в неговата паница. Не сме комунисти и никой няма да ми държи сметка колко коли, апартаменти или пари имам! Къща в драгалевци все още не мога да си позволя за съжаление, затова ще си "рева" колкото си искам, че трябва да заделям допълнителни 500лв на година за да си спра колите пред блока!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
кола
Сега като гледам запълването в Синя зона е едва 50 процента и сигурно повечето са с абнамент или живущи в района така ще системата мисля че освен да изгони колите друго няма да направи /Българина не плаща щото и няма пари /ако Сталин /Има човек има проблем няма човек няма проблем /само че тук е заменено с кола .така и събираемоста няма да е двойна въпреки че цената е двойна дори по ниска от преди ще е.http://sofia.dir.bg/news.php?id=11914605
Коментар
-
vvvasilev написа:Да не забравяме че ако управниците са докрай последователи на европейските практики - трябва да въведат абсолютно безплатно паркиране и достъп за електрически автомобили.
Коментар
-
Електроавтомобилите не са сериозна алтернатива и не виждам защо те трябва да ползват преференции, а например собствениците на коли с алтернативни горива (газови и метанови уредби) - не. Да не би всичко, свързано с производството и експлоатацията на електрическите автомобили, да е екологично, а батериите им да растат по дърветата и да се зареждат от слънцето?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Електроавтомобилите не са сериозна алтернатива и не виждам защо те трябва да ползват преференции, а например собствениците на коли с алтернативни горива (газови и метанови уредби) - не. Да не би всичко, свързано с производството и експлоатацията на електрическите автомобили, да е екологично, а батериите им да растат по дърветата и да се зареждат от слънцето?
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:geo_g написа:Крайно време е да проумеем, че придвижването с автомобил е личен избор или възможност! В никакъв случай не е правоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар