Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови цени за синята зона и още по-големи глоби за скобите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бъдещите посетители на гр.Видин да имат пред вид, че в града се подготвя въвеждането на синя зона от 01.09.2012 година!
    Няма начин да няма начин!

Коментар

Xaus написа:
      То не е ли същото като да кажа аз понеже имам наследствена къща в едно село край София няма да плащам за винетка когато ходя до там, а другите дето нямат къща в това село ще плащат винетка за да минат през него.?
      Естествено, че не е същото

Коментар

vvvasilev написа:
        Отговора на тези и всички въпроси е един - нито Европа, нито България са за хора без пари.
        Очевидното решение е да бъдат изселени всички хора без пари и на тяхно място да се докарат баровци с пари, които няма да мрънкат за щяло и нещяло .Не се вълнувам особено нито от проблемите на софиянци, нито от тези на "софиянци", но чисто и просто този град се запуши, затапи, стана невъзможен за живеене. И тези, които са се родили там или са избрали да живеят в него, ще търпят много несгоди. Необходима е държавна политика, която да направи провинцията по-привлекателна за живеене. И в тази връзка екстравагантната идея на министър Дянков да изсели някои администрации и министерства от София, ми се вижда една добра първа стъпка.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

geo_g написа:
          ФЕРАРИСТ написа:
          тя не му дава тва право??????.... ще си я паркират пред тях си, и ще е тва на центъра на сичкото отгоре......
          Правото съществува, но при спазване на условията за ползване.
          Да подебатираме тогава за справедливоста на условията........плаща се данък на общината, сега ще се плаща и такса за паркиране въпреки че паркираш пред дома си......утре ще решат че щото имало камери тук - там из центъра и няма да е зле тия из центъра да платят и такса видеонаблюдение и охрана........ако не им отърва да се преместят в Обеля или Волуяк........
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

В края на краища та тротоара или улицата не са ти бащиния!
            Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
            Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Xaus написа:
              В края на краищата тротоара или улицата не са ти бащиния!
              Е друго си е автомобила пред входа на тротоара. Нали говорим за същия тротоар, върху който като падне снега очакваме от общината да го почисти, защото тогава вече не е наш, а общински и отново довода, че сме си платили данъците.
              Lupo - The Monster
              Е83 3D

Коментар

geo_g написа:
                Xaus написа:
                Е друго си е автомобила пред входа на тротоара. Нали говорим за същия тротоар, върху който като падне снега очакваме от общината да го почисти, защото тогава вече не е наш, а общински и отново довода, че сме си платили данъците.
                Как пък не.Общината само глобява.
                От Столичния инспекторат припомнят, че общината има задължение да почиства само подлезите и улиците, по които се движи градският транспорт и тези с обществена значимост. Почистването на леда и снега от прилежащите пространства и тротоарите обаче е задължение на гражданите и фирмите
                Не ми се рови за точната наредба.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Не ми се рови за точната наредба.
                  Не ме разбра колега. Говорих за тротоара, който като паркираме възприемаме като свой, а когато имаме задължение, вече го възприемаме като чужд, съответно и като чужда отговорност.
                  Lupo - The Monster
                  Е83 3D

Коментар

Xaus написа:
                    В края на краища та тротоара или улицата не са ти бащиния!
                    Нито на Общината!Тротоарите и улиците в града са публична общинска собственост, която следва да се отдава под наем само при определени условия и само след провеждането на търг. Много ми е странно как оправдават законово тези сини, зелени и бенбени зони и т.н. тротоарно право. Да не говорим пък за наредбите за улиците - и тротоарите.Значи собственик сам си определя как, къде и какво да чисти и възлага в задължене и отговорност на някой друг да му чисти на други места.Чака бе сульо - как така ще е мое задължение да чистя твоя собственост?
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Опппаааа.Ти подемаш някакъв тон за тротоара и паркиране върху него.Въпреки ,че при определени условия е позволено от закона.В темата не се разисква дали ще паркираш на тротоара или на улицата.Все ще трябва да плащаш за да паркираш до дома си.Утре общината ,ако реши същото да стане и на твоята улица?Нали не ти е бащиния?Ти съгласен ли си да даваш 150лв. върху данъка на автомобила за да паркираш пред дома си?
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

На никой няма да му е приятно, ако трябва да започне да плаща за нещо, което е свикнал да ползва безплатно. Но в същото време проблемът не е и чак толкова голям и драматичен. Общината не е длъжна да осигурява безплатно паркиране за всеки собственик на МПС. И по света, и у нас да се живее в центъра на големия град не е евтино удоволствие.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

geo_g написа:
                          Xaus написа:
                          Ми да - тва другата простотия - да чистиш тротоара от снега, щото общината е скапана и не мое..........Сякаш аз ако изчистя целия тротоар пред нас от снега, а лятото седна на същия тоя тротоар пред нас да продавам магданоз и общината ще си затвори очите щот съм бил примерен гражданин и съм свършил нейната работа.....Абе вие двамата да не сте общински служители?????? :P :P
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                            geo_g написа:
                            Xaus написа:
                            Ми да - тва другата простотия - да чистиш тротоара от снега, щото общината е скапана и не мое..........Сякаш аз ако изчистя целия тротоар пред нас от снега, а лятото седна на същия тоя тротоар пред нас да продавам магданоз и общината ще си затвори очите щот съм бил примерен гражданин и съм свършил нейната работа.....Абе вие двамата да не сте общински служители?????? :P :P
                            Е де да бяхме :P Аз само да допълня че цяла зима си чистя тротоара (12м дължина на 2.5 ширина) пред магазина въпреки че съм на партера а над мен има 4 етажа апартаменти никой не излиза да чисти само аз, ама ако не е изчистено ще глобят мен а не тези дето живеят. Но това не ми дава право да им забраня да минават!
                            Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                            Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Абе вие нещо съвсем полудяхте! Ако някой може да ми обясни за какво е тази синя и зелена зони, освен да настройват гражданите един срещу друг и да взимат от още по измършавелите! В нормалните държави, в центъра живеят хора с възможности, те си плащат но затова получават лукс и удобство! Аз живея в апартамент през който сме минали 3 поколения от моето семейство! Блока е на 80 години и незнам как още се държи! Улицата пред блока ми е като минно поле! Всяка година я кърпят и всяка година зейват по големи дупки! досега имаха възможност 1000 пъти да я асфалтират, но явно дупките са по доходоносни! Защо да си плащам повече при положение, че не живея по охолно и не ползвам някакви по различни услуги от останалите. Независимо дали са Софианци или селяни или каквито ще да са! Още нещо което не мога да схвана е защо за една кола цената е 100лв, за 2ра 300, а 3та даже не можеш май и да регистрираш? Аз тази 3та кола къде точно да си я завра?
                              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Xaus написа:
                                Аз само да допълня че цяла зима си чистя тротоара (12м дължина на 2.5 ширина) пред магазина въпреки че съм на партера а над мен има 4 етажа апартаменти никой не излиза да чисти само аз, ама ако не е изчистено ще глобят мен а не тези дето живеят. Но това не ми дава право да им забраня да минават!
                                Разбира се че ще го правиш, ако приемем че магазина е твой, тва е изключително добър ход, но в сферата на вероятностите бих предположил че ако нямаше магазин, а беше на последния етаж надали щеше да си такъв ентусиаст.......
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X