Нищо не се постига с тази синя зона .Щото хората нямат пари и за това няма да плащат .Слагат се скоби и се вдигат коли от провинцията и на чужденци където не знаят за синя зона Слагат на хора дошли до болница например около Военна болница и Пирогов.Не съм видял на някоя мутра да вдигнат колата. Тези където приемат такива наредби не се возят лични коли те са с пропуски.единствено където създават работа на хора. Има частна фирма дори където ги наема и преодава .Нали продадоха всички празни места и сега няма място за спиране няма паркинги .а и тази наредба противоречи малко на закона за движение.Така хората бягат от градове където има синя зона около морето например .Като заграждат и тротоарите да не се качват коли и пешеходци няма щото само ги копат за разни кабели и тръби.
Това че глобите да речем за превишена скорост в чужбина са от порядъка на 500-2000 евро означава ли че те са "маймуни" Понеже глобите са им високи?! Друг въпрос е , че при нас ти забраняват да паркираш , а като попиташ къде да спреш ти гушат рамена!
Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Това че глобите да речем за превишена скорост в чужбина са от порядъка на 500-2000 евро означава ли че те са "маймуни" Понеже глобите са им високи?! Друг въпрос е , че при нас ти забраняват да паркираш , а като попиташ къде да спреш ти гушат рамена!
По 100000 евро са им глобите.Наскоро ми гостува един французин. Каза, че кара винаги спортно, като мен.Досега има само 1 глоба от 50 евро за 15 км/ч превишение.Ай стига с тая чужбина. 500 евро глоба при 2500 евро заплата е точно толкова тежка, колкото 100 лв глоба при 500 лв заплата.Глобите в Белгия Глобите във Франция
Разбира се, подкрепям - щом живеят на центъра, щом плащат данък на общината за тая кола, защо да не плащат и за синя пембяна или квато и да е там зона......като не искат да плащат за паркиране пред тях си, да не си купуват кола - нали такава беше общоприетата тука логика........Все пак човек плаща данък за собственост на общината само и само да за има право да плати след това разните му други там данъци свързани с експлоатацията на колата си.......и тва с синята зона е едно от тия "данъчни" плащания......Аз не виждам какво лошо има......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Синя зона в Гърция е от 50 евро цента за 1 час но и заплатите са им по високи доставсе едно тук да е 50 ст.и то само в центъра.гледам в Белгия ако ви съдят щото не сте платили глобата и адвоката го поема застрахователя .
по-скоро тук да е към 20 ст.пък белгийците не ги гледай - те фискален бон не проумяват кво е, камо ли да се поучат от прогресивните идеи на гениалните ни управляващи
Четох за Прага там е като при нас Синя зона е да събира пари 1 това е като първа точка да следи да няма коли на тротоарите2 опазването на имуществото 3 накрай е чистотата 4
Коментар