На Бравото съм му слагал какви ли не ароматизатори и все по една седмица държат.Като си взех на скоро Алфата и предишния собственик беше сложил такава консерва като на снимката по-горе(но не тази марка) и като влезеш в колата се усеща миризмата,но не е натрапчива и е много приятно,а като гледам на какво прилича консервата ми се струва,че не е на по-малко от 2-3 месеца.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си ароматизирам колата?
Collapse
X
-
ivo_Brava написа:Това също е много готин метод, който и аз практикувах преди, когато повече време имах да отделям на колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Добро решение, което обаче иска да се върши поне веднаж на две седмици предполагам.
Коментар
-
Хванал съм го под жабката под жабката...Не го барам с месеци...Не е точно от този тип,но е същото.Само дето има дистанционно и има датчик за ден и нощ.Като съм го направил да пръска само през деня през 30 мин. и не се заминавам с глупости......Иначе варианта с праха за пране също е много сполучлив,стига да не си алергичен......Всичко друго е пълен та..ак и пари на вятъра....FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Re: Как да си ароматизирам колата?
kalexandr написа:Преди време имаше едни ароматизатори, които са в стъклено шишенце, отвън с дървена обвивка. Никъде не съм намирал такива. Държаха поне 2-3 седмици.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:kalexandr написа:Преди време имаше едни ароматизатори, които са в стъклено шишенце, отвън с дървена обвивка. Никъде не съм намирал такива. Държаха поне 2-3 седмици.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
като си умииш крачката :D Иначе зависи от миризмата! Всяка кола си мирише различно, мойта примерно мирише отвратително, понеже я изпрах като я взех и за съжаление заваля и тя не изсъхна добре...от тогава си смърди на чорапи и нищо не може даз се направи по въпроса Веднъж се возих в една кола, която буквално миришеше на вафла "Споко" яко свежо лимонено и шоколад. Ако някой е попадал на подобен аромат - може да сподели кой е. Другия вариант е да е имало вафла някъде из колата, но ме съмнява! :DPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
На бащата колата мирише супер, а той нищо не слага, и така и не разбрах кво и кога е слагано.Ама винаги си мирише, и не е амби пур. Взел съм дездорант, като пръснеш 2 пъти, мирише 2-3 часаВинаги когато трябва :DСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Най доброто ароматизиране ще стане , като я изпереш вътре навсякъде, нема по добро повярвай! Колата се вмирисва , като се намокри седалка или мокет и се затвори на цяло без да е исъхнала тва е главната причина , другата е, някой да е хвърлил лук от 1 месец или картоф тва пък как мирише .........
Коментар
-
Как да си ароматизирам колата?
Моята вече втори месец я ,,ароматизирам’’ с люти ракии .Миналият месец се обърна едно шише 0,7 литра , като успях да спася половината , а вчера отиде половин кило...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Миналият месец се обърна едно шише 0,7 литра , като успях да спася половината , а вчера отиде половин кило...Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
По миризмата различавам Жигули Волга Москвич и Зил. Преди години като карах Жигулито бях отказал цигарите и хайвана си възвърна заводската миризмаТова малко встрани от темата ама нейсе.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар