Колеги, можете ли да ми кажете как да си ароматизирам колата? Преди време имаше едни ароматизатори, които са в стъклено шишенце, отвън с дървена обвивка. Никъде не съм намирал такива. Държаха поне 2-3 седмици. Скоро си купих подобно от Джъмбо и не струваше въобще.Гледам някакви монополи с АмбиПур ли бяха или нещо подобно - 10лв. само за пластмасовата поставка?? Как ви се струва?Или някакви ухаещи камъчета или нещо подобно?Тези от 1лв. ми свършват за 1 ден. Поздрави! Грешен раздел -> Преместена. Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си ароматизирам колата?
Collapse
X
-
Аз слагам едни такива, дето на духалките за въздуха се закачат и съм доволен. Има ги в LIDL и май към 7-8 лв. бяха, а имат 3 шишенца в комплекта, с които бая повече от месец добре си ухаеПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
-
sa6obravoto написа:Аз съм с този вид:Цената им е около 5 лева има ги почти във всеки голям магазин и издържат около месец и нещо.Има ги в седем аромата.А онези дървените са на същата фирма и ги има в левчетата около 2 лева май бяха.[/img]първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Да не се занимаване с глупости и да давате излишни пари правите следното Взимате топла вода препарат и почистване на всякъде тапицерията на колата после и мокета на подаако има стелки ги изпирате и ефекта ще е по голям.ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Коментар
-
Общо взето какъвто и да сложа най много една седмица му усещам аромата . Ама с тези в кутийките като консерви не съм пробвал, само съм чувал че ги слагали под седалките и ги отваряли по малко. Ще взема и аз да пробвам с едно такова, месец да го усещам добре ще е. Иначе сега съм с едно на Ареон от типа "борче", виси ми на предното стъкло , и мирише на кокос :D .
Коментар
-
Изхвърлих всички ароматизатори. Моето решение е спрей за пластмасите в колата - с някакъв си аромат, на мен най-мн ми допадна ванилията. Пръскате и полирате с кърпа редовно и това дава много приятен аромат, без да е остър, а в същото време се усеща отчетливо в цялата кола. Малко пръсване по текстилните части не вреди също.
Коментар
-
В момента съм с прах за пране ( плик от 0,5 кг.) - някакъв евтин турски, който държа под шофьорската седалка :D . Винаги мирише на чисто и на...прах за пране. Случайността ме "открехна" към този вариант, когато след покупка бях забравил един Ариел в колата. На другия ден миризмата в автомобилЯ ме впечатли и те така - до днес. Естествено продължавам с по-евтин препарат, но не по-малко благоухаен. Смятам да опитам с две домакински гъби напоени с няколко капки ароматизиран омекотител за пране поставени под шофьорската и пасажерската седалки.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
kufeiko написа:Изхвърлих всички ароматизатори. Моето решение е спрей за пластмасите в колата - с някакъв си аромат, на мен най-мн ми допадна ванилията. Пръскате и полирате с кърпа редовно и това дава много приятен аромат, без да е остър, а в същото време се усеща отчетливо в цялата кола. Малко пръсване по текстилните части не вреди също.ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Коментар
-
ntodorov написа:В момента съм с прах за пране ( плик от 0,5 кг.) - някакъв евтин турски, който държа под шофьорската седалка :D . Винаги мирише на чисто и на...прах за пране. Случайността ме "открехна" към този вариант, когато след покупка бях забравил един Ариел в колата. На другия ден миризмата в автомобилЯ ме впечатли и те така - до днес. Естествено продължавам с по-евтин препарат, но не по-малко благоухаен. Смятам да опитам с две домакински гъби напоени с няколко капки ароматизиран омекотител за пране поставени под шофьорската и пасажерската седалки.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар