Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да си ароматизирам колата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да си ароматизирам колата?

Колеги, можете ли да ми кажете как да си ароматизирам колата? Преди време имаше едни ароматизатори, които са в стъклено шишенце, отвън с дървена обвивка. Никъде не съм намирал такива. Държаха поне 2-3 седмици. Скоро си купих подобно от Джъмбо и не струваше въобще.Гледам някакви монополи с АмбиПур ли бяха или нещо подобно - 10лв. само за пластмасовата поставка?? Как ви се струва?Или някакви ухаещи камъчета или нещо подобно?Тези от 1лв. ми свършват за 1 ден. Поздрави! Грешен раздел -> Преместена. Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org

Аз слагам едни такива, дето на духалките за въздуха се закачат и съм доволен. Има ги в LIDL и май към 7-8 лв. бяха, а имат 3 шишенца в комплекта, с които бая повече от месец добре си ухае
    ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
    Stilo JTD 115 2003 бегачка
    Brava 1,4 12V 1997 на газ
    Tempra 1,4 1993 и тя на газ
    i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ

Коментар

Аз съм с този вид:Цената им е около 5 лева има ги почти във всеки голям магазин и издържат около месец и нещо.Има ги в седем аромата.А онези дървените са на същата фирма и ги има в левчетата около 2 лева май бяха.[/img]
      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

sa6obravoto написа:
        Аз съм с този вид:Цената им е около 5 лева има ги почти във всеки голям магазин и издържат около месец и нещо.Има ги в седем аромата.А онези дървените са на същата фирма и ги има в левчетата около 2 лева май бяха.[/img]
        Колега сигурен ли си ,че държат толкова малко.В моита кола е такъв и държи четвърти или пети месец.На опакаовката е написано да се държи на сенчесто място.
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Тия последните, наистина изкарват много.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Толкова издържа при мен, но колата е постоянно на слънце, а и го бях закачил на една от дръжките над задните прозорци. Следващия път ще прочета упътването :D
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

кола

Да не се занимаване с глупости и да давате излишни пари правите следното Взимате топла вода препарат и почистване на всякъде тапицерията на колата после и мокета на подаако има стелки ги изпирате и ефекта ще е по голям.
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                Да не се занимаване с глупости и да давате излишни пари правите следното Взимате топла вода препарат и почистване на всякъде тапицерията на колата после и мокета на подаако има стелки ги изпирате и ефекта ще е по голям.
                Е и т’ва си е абсолютно верно, че най-вече трябва колата да си е чистичка, ама и да си ухае на нещо си е по-добре :DАз тея от снимката не съм ги виждал, но бих ги пробвал и тях.
                ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО

Коментар

един колега си носи тестер с хубав парфюм и от време на време пръсва в духалките. казва, че държи около 2 седмици, а самия тестер - с години.
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Общо взето какъвто и да сложа най много една седмица му усещам аромата . Ама с тези в кутийките като консерви не съм пробвал, само съм чувал че ги слагали под седалките и ги отваряли по малко. Ще взема и аз да пробвам с едно такова, месец да го усещам добре ще е. Иначе сега съм с едно на Ареон от типа "борче", виси ми на предното стъкло , и мирише на кокос :D .

Коментар

Изхвърлих всички ароматизатори. Моето решение е спрей за пластмасите в колата - с някакъв си аромат, на мен най-мн ми допадна ванилията. Пръскате и полирате с кърпа редовно и това дава много приятен аромат, без да е остър, а в същото време се усеща отчетливо в цялата кола. Малко пръсване по текстилните части не вреди също.

Коментар

В момента съм с прах за пране ( плик от 0,5 кг.) - някакъв евтин турски, който държа под шофьорската седалка :D . Винаги мирише на чисто и на...прах за пране. Случайността ме "открехна" към този вариант, когато след покупка бях забравил един Ариел в колата. На другия ден миризмата в автомобилЯ ме впечатли и те така - до днес. Естествено продължавам с по-евтин препарат, но не по-малко благоухаен. Смятам да опитам с две домакински гъби напоени с няколко капки ароматизиран омекотител за пране поставени под шофьорската и пасажерската седалки.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

kufeiko написа:
                          Изхвърлих всички ароматизатори. Моето решение е спрей за пластмасите в колата - с някакъв си аромат, на мен най-мн ми допадна ванилията. Пръскате и полирате с кърпа редовно и това дава много приятен аромат, без да е остър, а в същото време се усеща отчетливо в цялата кола. Малко пръсване по текстилните части не вреди също.
                          Това също е много готин метод, който и аз практикувах преди, когато повече време имах да отделям на колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Добро решение, което обаче иска да се върши поне веднаж на две седмици предполагам.
                          ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО

Коментар

ntodorov написа:
                            В момента съм с прах за пране ( плик от 0,5 кг.) - някакъв евтин турски, който държа под шофьорската седалка :D . Винаги мирише на чисто и на...прах за пране. Случайността ме "открехна" към този вариант, когато след покупка бях забравил един Ариел в колата. На другия ден миризмата в автомобилЯ ме впечатли и те така - до днес. Естествено продължавам с по-евтин препарат, но не по-малко благоухаен. Смятам да опитам с две домакински гъби напоени с няколко капки ароматизиран омекотител за пране поставени под шофьорската и пасажерската седалки.
                            И една пералня ако и вградиш под другата седалка сега. Мене най ме кефи миризмата на грес от мазен вестник под седалката. Трябва да мирише на истинска кола а не на някакви префърцунени глупости.Жалко че фиата не може да докара аромата на уазката.
                            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                            FIAT БРАВО 1.2 16v
                            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Малко ми е всичката химия дето я гълтам в тая ’цивилизация’, баш ароматизатор ми липсва. Няма по-добра миризма от чистотата.

Коментар

Working...
                              X