пътувам от плд в посока карлово като на табелата на изхода на плд един бял голф ме засича зверски за да мине от дясно на движещ се пред мен друг голф - син цвят . Бях много блозо до катастрофата защото сещате на излизане всеки вдига скоростта а този направо ме изненада ! Карах типото на вуйчо ми Типо 2000 куб.см 16 клапана мисля 145-146к.с току що минало през бокса с нови гуми и пълен резервоар ...Аз по принцип не съм агресивен ...... реших да ги поипотя тези двамата ..от 4та на 90 слизам на 3та с много форсаж типото излетя , догоних ги бързо ...на голфа който ме засече му се качих на задната броня и така 1..2 км , момчето се уплаши нещо от скоростта ли от какво ли ...издухах го набързо....след това някъде след труд другото гофче взе да бяга ама нещо ...не става издухах го и него и си продължих пътя ...Фиат не била машина - нека го кажат тези двамката !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нервата ме хвана
Collapse
X
-
*Punto*PowerDriving написа:темата е общи приказки , може ли да пишем или не ? сериозните теми са в сериозните раздели - да или не ? no comment !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар