Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нервата ме хвана

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нервата ме хвана

пътувам от плд в посока карлово като на табелата на изхода на плд един бял голф ме засича зверски за да мине от дясно на движещ се пред мен друг голф - син цвят . Бях много блозо до катастрофата защото сещате на излизане всеки вдига скоростта а този направо ме изненада ! Карах типото на вуйчо ми Типо 2000 куб.см 16 клапана мисля 145-146к.с току що минало през бокса с нови гуми и пълен резервоар ...Аз по принцип не съм агресивен ...... реших да ги поипотя тези двамата ..от 4та на 90 слизам на 3та с много форсаж типото излетя , догоних ги бързо ...на голфа който ме засече му се качих на задната броня и така 1..2 км , момчето се уплаши нещо от скоростта ли от какво ли ...издухах го набързо....след това някъде след труд другото гофче взе да бяга ама нещо ...не става издухах го и него и си продължих пътя ...Фиат не била машина - нека го кажат тези двамката !

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Браво, аплодисменти. Много вълнуващо

Коментар

браво супер тема аз ако тръгна да си разказвам преживяванията с колата и "нахранените" по пътя форума само с мои постове трябва да е пълен..., айде малко по-сериозно
      ex Fiat Bravo GT

Коментар

Аз няма да разказвам да не ревне пак някой, че карам като простак и не спазвам правилника.В една друга тема писах, че тук всички пишат че спазват закона но напрактика по пътищата е съвсем друго и аз като гледам съм слънце зад волана

Коментар

темата е общи приказки , може ли да пишем или не ? сериозните теми са в сериозните раздели - да или не ? no comment !

Коментар

*Punto*PowerDriving написа:
            темата е общи приказки , може ли да пишем или не ? сериозните теми са в сериозните раздели - да или не ? no comment !
            Пишем разбира се, но да попитам само... ако голфиста беше набил спирачки ти какво правиш?Нищо, с тази скорост докато видиш че му светват стоповете и си в багажника му вече.Но кажи все пак... помисли ли този вариант.

Коментар

моля темата да се изтрие , няма да пиша повече в този раздел , не желая да полемизирам с форумисти - не се правете на по големи католици от папата само, колеги

Коментар

Working...
              X