Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синя зона и в междублокови пространства и паркинги

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Със нея ще си плащат и директора на полицията, и аз, и началниците.."Нашия кмет-престъпник от ГЕРБ (с две присъди и още разследвания) обича да разказва и вицове

Коментар

Най-тъпото е, че съм звънял няколко пъти на "паяка" да отстранява автомобили, който наистина пречат и всеки път ме отсвирват с някакви заучени въпроси и отговори, но ако аз спра в някоя тревичка, веднага ще ми вдигнат колата, щото газя в тревни площи и нарушавам еко-равновесието в природата.
      steven написа:
      donnna написа:
      Тенденцията е Синята зона да обхване квадрата - ул. Сан Стефано - ул. Москва - ул. Иван Вазов - Морска градина - Бул. Демокрация....
      Като гледам картата на Бургас, това си е баш центърът, учудвам се, че не е бил синя зоня?? Лятото сигурно си е лудница като тук.
      И зимата си е достатъчна лудница.

Коментар

Това е зоната към момента,в нея още не очертан последният квадрат.Нещо май се опитват да напълнят празният паркинг до 3-та поликлиника
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

това в Бургас няма да станедогодина има парламентарни изборислед това - може би :D ...иначе синята зона е една бездънна ямав София все още не могат да кажат къде отиват парите, освен това винаги има тарикати които не плащат...освен това най-нагло вдигат коли с паяци, вместо да слагат скоби - кола с паяк се вдига само ако пречи на движението
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
            това в Бургас няма да станедогодина има парламентарни изборислед това - може би :D ...иначе синята зона е една бездънна ямав София все още не могат да кажат къде отиват парите, освен това винаги има тарикати които не плащат...освен това най-нагло вдигат коли с паяци, вместо да слагат скоби - кола с паяк се вдига само ако пречи на движението
            Кое няма да стане?Да напълнят паркинга или да въведат обхвата на синята зона?Обхвата показан на снимката горе е приет и остава само да се обозначи със знаци и маркировка.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

то и във Варна беше приетама дадоха назад

Коментар

синя зона

С тези сини зони и паяци прогониха хората от морето .Всеки гледа да иде някъде където няма да има синя зона Например ГРЪРЦИЯ там няма проблем по плажовете.
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Щом пред болниците взеха да скубят народа....Инак за собствениците на гаражи преустроени на магазини и тн. е помислено в наредбата:
                  Стикер не се издава на лица притежаващи място за паркиране или гаражна клетка в урегулирания поземлен имот, на който е постоянния им адрес или са променяли предназначението на такива помещения.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

че това че имам гараж какво общо има?платил съм си го, плащам му данъцитеникой ме го е подарил, за да нямам право на стикер (става въпрос за нормален гараж в блока, а не онези незаконни ламаринени истории)

Коментар

Логиката е ,че щом си имаш гараж,ползваш него и стикер не ти е необходим.А па ако имаш втори автомобил,а само един гараж.....
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Трябва да се гушат денги, защо да не се въведе един "данък" паркиране.......аз не виждам никакъв проблем в това, щом народа има пари да си плаща данък за собственост на автомобила си, защо да не плаща данък и за паркирането си......Даже мисля че ще е най добре за да живне малко тая държава и тия общини, да се въведе данак за всеки дето не си паркира колата в частния си имот - ако живете в блок, то значи паркирате колата си върху общинска собственост.......значи заслужавате данък за това......Вижда ми се логично все пак един данък вповече или по малко мисля че е все едно.......
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

аз пък сум сугласен, но само при условие, че сложат денонещна охрана до колата ми.... така и така плащам поне да има защо.

Коментар

Току що си пожела 100% покритие на видеонаблюдение май. На евреите значки ще слагат ли пак?

Коментар

Охрана аз не искам...просто като съм си платил искам да си имам гарантирано място до нас,а не да обикалям като гламав целия квартал.Получава се някакъв платен паркинг на улицата,който е задължителен да се заплати,но не гарантира място за паркиране.Това е все едно да си платите билет за кино и като влезете да осъзнаете,че няма къде да седнете и да ви кажат "емиии това е положението съжаляваме".И все пак правите компромис със себе си да седнете на стълбите(в случая да паркирате на подходящо за това място,но със забучена табела В27/28 ),за да си догледате филма,но по едно време идват и ви изгонват,защото не е позволено да се седи на стълбите...
                              EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                              Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Щом мислите така, може да го разглеждате като по-висок данък МПС за живущите в центъра. Както им е по-висок данък сгради.
                                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Working...
                                X