"Със нея ще си плащат и директора на полицията, и аз, и началниците.."Нашия кмет-престъпник от ГЕРБ (с две присъди и още разследвания) обича да разказва и вицове
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синя зона и в междублокови пространства и паркинги
Collapse
X
-
mnpenchev
Най-тъпото е, че съм звънял няколко пъти на "паяка" да отстранява автомобили, който наистина пречат и всеки път ме отсвирват с някакви заучени въпроси и отговори, но ако аз спра в някоя тревичка, веднага ще ми вдигнат колата, щото газя в тревни площи и нарушавам еко-равновесието в природата.steven написа:donnna написа:Тенденцията е Синята зона да обхване квадрата - ул. Сан Стефано - ул. Москва - ул. Иван Вазов - Морска градина - Бул. Демокрация....
Коментар
-
Това е зоната към момента,в нея още не очертан последният квадрат.Нещо май се опитват да напълнят празният паркинг до 3-та поликлиника
Коментар
-
това в Бургас няма да станедогодина има парламентарни изборислед това - може би :D ...иначе синята зона е една бездънна ямав София все още не могат да кажат къде отиват парите, освен това винаги има тарикати които не плащат...освен това най-нагло вдигат коли с паяци, вместо да слагат скоби - кола с паяк се вдига само ако пречи на движението
Коментар
-
Sev написа:това в Бургас няма да станедогодина има парламентарни изборислед това - може би :D ...иначе синята зона е една бездънна ямав София все още не могат да кажат къде отиват парите, освен това винаги има тарикати които не плащат...освен това най-нагло вдигат коли с паяци, вместо да слагат скоби - кола с паяк се вдига само ако пречи на движението
Коментар
-
Щом пред болниците взеха да скубят народа....Инак за собствениците на гаражи преустроени на магазини и тн. е помислено в наредбата:Стикер не се издава на лица притежаващи място за паркиране или гаражна клетка в урегулирания поземлен имот, на който е постоянния им адрес или са променяли предназначението на такива помещения.
Коментар
-
Трябва да се гушат денги, защо да не се въведе един "данък" паркиране.......аз не виждам никакъв проблем в това, щом народа има пари да си плаща данък за собственост на автомобила си, защо да не плаща данък и за паркирането си......Даже мисля че ще е най добре за да живне малко тая държава и тия общини, да се въведе данак за всеки дето не си паркира колата в частния си имот - ако живете в блок, то значи паркирате колата си върху общинска собственост.......значи заслужавате данък за това......Вижда ми се логично все пак един данък вповече или по малко мисля че е все едно.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Охрана аз не искам...просто като съм си платил искам да си имам гарантирано място до нас,а не да обикалям като гламав целия квартал.Получава се някакъв платен паркинг на улицата,който е задължителен да се заплати,но не гарантира място за паркиране.Това е все едно да си платите билет за кино и като влезете да осъзнаете,че няма къде да седнете и да ви кажат "емиии това е положението съжаляваме".И все пак правите компромис със себе си да седнете на стълбите(в случая да паркирате на подходящо за това място,но със забучена табела В27/28 ),за да си догледате филма,но по едно време идват и ви изгонват,защото не е позволено да се седи на стълбите...EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар