"Със нея ще си плащат и директора на полицията, и аз, и началниците.."Нашия кмет-престъпник от ГЕРБ (с две присъди и още разследвания) обича да разказва и вицове
Най-тъпото е, че съм звънял няколко пъти на "паяка" да отстранява автомобили, който наистина пречат и всеки път ме отсвирват с някакви заучени въпроси и отговори, но ако аз спра в някоя тревичка, веднага ще ми вдигнат колата, щото газя в тревни площи и нарушавам еко-равновесието в природата.
steven написа:
donnna написа:
Тенденцията е Синята зона да обхване квадрата - ул. Сан Стефано - ул. Москва - ул. Иван Вазов - Морска градина - Бул. Демокрация....
Като гледам картата на Бургас, това си е баш центърът, учудвам се, че не е бил синя зоня?? Лятото сигурно си е лудница като тук.
това в Бургас няма да станедогодина има парламентарни изборислед това - може би :D ...иначе синята зона е една бездънна ямав София все още не могат да кажат къде отиват парите, освен това винаги има тарикати които не плащат...освен това най-нагло вдигат коли с паяци, вместо да слагат скоби - кола с паяк се вдига само ако пречи на движението
това в Бургас няма да станедогодина има парламентарни изборислед това - може би :D ...иначе синята зона е една бездънна ямав София все още не могат да кажат къде отиват парите, освен това винаги има тарикати които не плащат...освен това най-нагло вдигат коли с паяци, вместо да слагат скоби - кола с паяк се вдига само ако пречи на движението
Кое няма да стане?Да напълнят паркинга или да въведат обхвата на синята зона?Обхвата показан на снимката горе е приет и остава само да се обозначи със знаци и маркировка.
С тези сини зони и паяци прогониха хората от морето .Всеки гледа да иде някъде където няма да има синя зона Например ГРЪРЦИЯ там няма проблем по плажовете.
Щом пред болниците взеха да скубят народа....Инак за собствениците на гаражи преустроени на магазини и тн. е помислено в наредбата:
Стикер не се издава на лица притежаващи място за паркиране или гаражна клетка в урегулирания поземлен имот, на който е постоянния им адрес или са променяли предназначението на такива помещения.
че това че имам гараж какво общо има?платил съм си го, плащам му данъцитеникой ме го е подарил, за да нямам право на стикер (става въпрос за нормален гараж в блока, а не онези незаконни ламаринени истории)
Трябва да се гушат денги, защо да не се въведе един "данък" паркиране.......аз не виждам никакъв проблем в това, щом народа има пари да си плаща данък за собственост на автомобила си, защо да не плаща данък и за паркирането си......Даже мисля че ще е най добре за да живне малко тая държава и тия общини, да се въведе данак за всеки дето не си паркира колата в частния си имот - ако живете в блок, то значи паркирате колата си върху общинска собственост.......значи заслужавате данък за това......Вижда ми се логично все пак един данък вповече или по малко мисля че е все едно.......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Охрана аз не искам...просто като съм си платил искам да си имам гарантирано място до нас,а не да обикалям като гламав целия квартал.Получава се някакъв платен паркинг на улицата,който е задължителен да се заплати,но не гарантира място за паркиране.Това е все едно да си платите билет за кино и като влезете да осъзнаете,че няма къде да седнете и да ви кажат "емиии това е положението съжаляваме".И все пак правите компромис със себе си да седнете на стълбите(в случая да паркирате на подходящо за това място,но със забучена табела В27/28 ),за да си догледате филма,но по едно време идват и ви изгонват,защото не е позволено да се седи на стълбите...
EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар