Имам молба, ако някой колега от Пловдив се намира близо до една автокъща на бул. Васил Левски 105А, това е Карловско шосе преди Ален Мак, да хвърли един поглед на едно сребристо Браво, което се продава там. Качвам снимки на колата. Ако си заслужава, ще отида да я огледам и аз, но скоро няма да имам път на там. Интересуват ме основните неща видими на пръв поглед:-външни забележки-следи от удари-работа на двигателя-термостат-има ли ABS-и т.н. Дано някой отдели, 10 минутки, благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво JTD в Пловдив
Collapse
X
-
Прилича на JTD 105 и е GT - трябва да има ABS. Успех, дано да е добра колата и да си я напазаруваш с кеф. И номера! Номера да ти го монтират по-надолу, да могат да се вадят плафоните! От снимките е видно, че най-вероятно е блокирал моторът на задната чистачка. Под лефия фар като че ли има по-голямо разстояние до бронята, може да е заблуда от светлината.
-
JTD GT трябва да има ABS както и други шукарийки в повече от SX варианта.п.с. моето също е такова .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар