Булсат в момента малко са изоставили ТВ`то и са почнали да работят върху интернета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за интернета на Булсат
Collapse
X
-
u_bo
Re: Мнение за интернета на Булсат
Slavi_Lancia написа:Колеги, как е нета на Булсат, гледам скоростите са супер за цената си, но по ме интересува колко е стабилен, има ли прекъсвания , да не се губи чат пат като тоя на БТК, до сега и в момента съм още на близу по отношение на нета им няма абсолютно никви забележки, за 8 години не помня да е спирал дори за миг!!! Ама ме нервят нещо последно време с ТВ и ще ги сменям. Та слушам потребители на Булсат че в момента съм в процес на избор на нов доставчик.
Коментар
-
Ясно, че може и да е Оптинет, но са явно от мрежата на Телехаус ЕАД, а последните никак не са "локални" Щом дори им остават и "тъмни влакна" за продаване и преотдаване...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
А аз искам един шот на тест извън България. Да видим кой се справя най-добре. Нещо с Германия, Франция и САЩ например... Ще паднете как никак не е "интер"нет...Steliyan's Life!
Коментар
-
krasio_79bs написа:Е къде другаде да е?Никъде в сайта на Булсатком не видях пояснения за тяхната скорост.При мен се покриват с обещанотоСтандарт интернет 20 лева до 60 Mbps + до 15Steliyan's Life!
Коментар
-
От трите сървъра във RoubaixПП.Само не ми стана ясно как така Булсата имат проблеми със мрежата на Глобал нет ,при положение ,че те дори нямата мрежа във Франция http://www.gcn.bg/int_backbone.html Да не стане кат Лукойла и тексаският нефт?
Коментар
-
Мда. Както и подозирах - проблема е в GCN... И OVH са най-зле...Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар