Булсат в момента малко са изоставили ТВ`то и са почнали да работят върху интернета.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Колеги, как е нета на Булсат, гледам скоростите са супер за цената си, но по ме интересува колко е стабилен, има ли прекъсвания , да не се губи чат пат като тоя на БТК, до сега и в момента съм още на близу по отношение на нета им няма абсолютно никви забележки, за 8 години не помня да е спирал дори за миг!!! Ама ме нервят нещо последно време с ТВ и ще ги сменям. Та слушам потребители на Булсат че в момента съм в процес на избор на нов доставчик.
Баце, ти полудя ли? Ето ти класация за най-зле НЕТ в града ни:НетвизиоБлизооБулсат... разни малки ЛАН-китъй като не ми плащат за реклама - класация за най-добрите - на ЛС п.с. гатанка - знаеш ли кога при нет със скорости 1МБ/1МБ зареждаш сайтовете по-бързо от нет със скорости 7МБ/7МБ ?
Ямболския локален интернет плащам 20 лева за не ограничен не мисля че е зле
В каква заблуда си не те знам, но Телехаус НЕ Е локален доставчик.
локален предполагам че би трябвало да е градския интернет ОПТИНЕТ
Заблудата идва от там, че в Ямбол НЯМА доставчик Телехаус. В Ямбол има 2 големи доставчика - Оптинет/Диана кабел и БулсатКом (бивш Комнет). Всички останали са дребосъци или препродават нет от горните два, или от някой друг национален доставчик.
Ямболския локален интернет плащам 20 лева за не ограничен не мисля че е зле
В каква заблуда си не те знам, но Телехаус НЕ Е локален доставчик.
локален предполагам че би трябвало да е градския интернет ОПТИНЕТ
Ясно, че може и да е Оптинет, но са явно от мрежата на Телехаус ЕАД, а последните никак не са "локални" Щом дори им остават и "тъмни влакна" за продаване и преотдаване...
А аз искам един шот на тест извън България. Да видим кой се справя най-добре. Нещо с Германия, Франция и САЩ например... Ще паднете как никак не е "интер"нет...
А аз искам един шот на тест извън България. Да видим кой се справя най-добре. Нещо с Германия, Франция и САЩ например... Ще паднете как никак не е "интер"нет...
Е къде другаде да е?Никъде в сайта на Булсатком не видях пояснения за тяхната скорост.При мен се покриват с обещаното
Стандарт интернет 20 лева до 60 Mbps + до 15
Има пояснения за скоростите. И точно в момента Булсат имат проблем с рутирането до Франция, благодарение на твоя опорен доставчик Global Net...В северна Франция има една точка в която са 3 сървъра, а единият е на OVH, градът е Roubaix. Би ли тествал с тях?
От трите сървъра във RoubaixПП.Само не ми стана ясно как така Булсата имат проблеми със мрежата на Глобал нет ,при положение ,че те дори нямата мрежа във Франция http://www.gcn.bg/int_backbone.html Да не стане кат Лукойла и тексаският нефт?
Коментар