Колеги, как е нета на Булсат, гледам скоростите са супер за цената си, но по ме интересува колко е стабилен, има ли прекъсвания , да не се губи чат пат като тоя на БТК, до сега и в момента съм още на близу по отношение на нета им няма абсолютно никви забележки, за 8 години не помня да е спирал дори за миг!!! Ама ме нервят нещо последно време с ТВ и ще ги сменям. Та слушам потребители на Булсат че в момента съм в процес на избор на нов доставчик.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за интернета на Булсат
Collapse
X
-
Е хубууу де аз гледам и такава цена не намирам, 14 мб е за 13 кинта, сигурно си хванал някъква промоция или какво ? Аз имам и антена тяхна ще трябва д аги питам ако ползвам и ТВ + Нет ква цена ще ми направят щото пише че услугите могат да се комбинират.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Е тва е въпроса- без договори! че много съмнително стана при мене вече и не се знае кое какво до кога и за тва неща да се връзвам с договор и на голяма сметка. Инак локални доставчици маи от близу по читав няма но без договор при тях е 20 кинта за 20 мб което ми се види доста само за нет Абе хем сърби хем боли Басиииииииииииииии 82 даунлоуд, чак се депресирах а тея ша ми искат 20 кинта за 20 мбПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
krasio_79bs написа:Нямате ли локални доставчици с прилична скорост и без договори и тн. ? На Дидо като му гледам скоростта и ми се плаче.
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Е тва е въпроса- без договори! че много съмнително стана при мене вече и не се знае кое какво до кога и за тва неща да се връзвам с договор и на голяма сметка. Инак локални доставчици маи от близу по читав няма но без договор при тях е 20 кинта за 20 мб което ми се види доста само за нет Абе хем сърби хем боли Басиииииииииииииии 82 даунлоуд, чак се депресирах а тея ша ми искат 20 кинта за 20 мб
Коментар
-
Re: Мнение за интернета на Булсат
Slavi_Lancia написа:Колеги, как е нета на Булсат, гледам скоростите са супер за цената си, но по ме интересува колко е стабилен, има ли прекъсвания , да не се губи чат пат като тоя на БТК, до сега и в момента съм още на близу по отношение на нета им няма абсолютно никви забележки, за 8 години не помня да е спирал дори за миг!!! Ама ме нервят нещо последно време с ТВ и ще ги сменям. Та слушам потребители на Булсат че в момента съм в процес на избор на нов доставчик.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Реклама
Collapse
Коментар