Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Мултишлайф

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

benzol написа:
    а я някой да сподели какви очила да си взема за работа,че и както казва колегата дискчетата се чупят и да не стане някоя беля,и друго от къде могат да се набавят комплект борчета на изгодни цени?Бях чул че в зъболекарските магазини можело да се намерят ама в Пловдив не знам къде да търся
    За очила - можеш да провериш в Бултекс 99 - http://www.bultex99.com/index.phpИмат доста качествени очила, иди на място и пробвай няколко модела. Най-важното е да не ти изкривяват погледа. И да са удобни, разбира се За борчета ... зъболекарските сякаш ще дойдат скъпички.

Коментар

benzol написа:
      а я някой да сподели какви очила да си взема за работа,че и както казва колегата дискчетата се чупят и да не стане някоя беля,и друго от къде могат да се набавят комплект борчета на изгодни цени?Бях чул че в зъболекарските магазини можело да се намерят ама в Пловдив не знам къде да търся
      В BAUMAX има такива комплекти с борчета. Аз ги гледах миналата седмица около 18 лева са, но не съм се загледал какво съдържа комплекта. Зъболекарски магазин има на алеята на любовта на бул"Христо Ботев" преди беше S**SHOP ,а сега има магазин за авточасти и до него е този зъботехническия магазин мисля че се казваше АСДЕНТ , но ще те излъжа за името, но цените са зъботехници ( доста високи).
      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Working...
      X