здравейте мисля да си взема този комплект някои да има някакви мнения за него това е модела МУЛТИШЛАЙФ MS165 ISKRA ERO няма да се използва за ежедневна работа а за хоби,знам че дремел е по добро но и борчетата за него са по скъпи или ми кажете нещо друго до 80-90лвтова са характеристиките ::В комплекта на този мултишлайф има богат набор от 165 консуматива за всякакви задачи. Освен това има и гъвкав вал, което е голямо удобство за по-финна работа. Инструмента е с безстепенен реглаж на оборотите от 8000 до 30000 оборота в минута на празен ход. Мощността от 130W е достатъчна за почти всичко, което намислите да правите с него. За да е всичко това подредено, към комплета върви и пластмасов органайзер тип куфар.Технически спецификации:Регулиране на оборотитеГъвкав валПластмасов органайзер165 консумативаНоминална мощност: 130 WОбороти на празен ход (мин -1): 8000 - 30000Размер на цангата, Ø: 6 ммТегло: 1,2 кг
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Мултишлайф
Collapse
X
-
В този ценови диапазон какъвто и уред да вземеш за любителска употреба, все ще ти свърши работа. Аз си взех този - http://www.stokovaborsa.com/product_...5%20ACБеше в промоция в Бриколаж за 70 и няколко лева.Има по-малко борчета в комплекта, но аз си купих отделна кутия с всякакви приставки. Има обаче телескопична стойка и фенерче. Имай предвид, че включените борчета в комплектите не се отличават с особено качество.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
-
tzetzo_slavista написа:Да попитам, тези мултишлайфове, стават ли и имат ли силата да дълбаят дърво. Ето така например...
Коментар
-
dannybo написа:В този ценови диапазон какъвто и уред да вземеш за любителска употреба, все ще ти свърши работа. Аз си взех този - http://www.stokovaborsa.com/product_...5%20ACБеше в промоция в Бриколаж за 70 и няколко лева.Има по-малко борчета в комплекта, но аз си купих отделна кутия с всякакви приставки. Има обаче телескопична стойка и фенерче. Имай предвид, че включените борчета в комплектите не се отличават с особено качество.
Коментар
-
Аз си взех от промоцията на Практикер за 35 лева. Марката е Budget, като мощността е 135W а оборотите се регулират и са между 8000-32000. Изпробвал съм почти всички принадлежности-40 части (но видях че продават и допълнителни комплекти) и за любителски цели е много подходящ. Цената му е нещо от рода 50-60 лева.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Със здраве да си го ползваш! На външен вид е като моето, само че друг цвят и с метален патронник. За сега ми свърши доста работа, дори си правих отворите за охлаждане по бронята на колата с него, но трябва да се пазиш от дисковете за рязане защото се чупят при много леки усилия ( досега счупих 6 от 9 ) и хвърчат с много голяма скорост.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Тези машинки не стават за обработка на дърво - не и за това, което иска да направи колегата tzetzo_slavista. Показаното на снимката е челна фреза. Иначе и аз имам Будгет-че, много съм доволен. Майтап майтап, но макар да съм фен на марковата техника, от мултишлайфа, оберфрезата и хобела (това, което имам на Будгет) съм адски доволен. И си избиват парите за норматив (на когото му трябва да ги избива де )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар