Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Мултишлайф

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Мултишлайф

здравейте мисля да си взема този комплект някои да има някакви мнения за него това е модела МУЛТИШЛАЙФ MS165 ISKRA ERO няма да се използва за ежедневна работа а за хоби,знам че дремел е по добро но и борчетата за него са по скъпи или ми кажете нещо друго до 80-90лвтова са характеристиките ::В комплекта на този мултишлайф има богат набор от 165 консуматива за всякакви задачи. Освен това има и гъвкав вал, което е голямо удобство за по-финна работа. Инструмента е с безстепенен реглаж на оборотите от 8000 до 30000 оборота в минута на празен ход. Мощността от 130W е достатъчна за почти всичко, което намислите да правите с него. За да е всичко това подредено, към комплета върви и пластмасов органайзер тип куфар.Технически спецификации:Регулиране на оборотитеГъвкав валПластмасов органайзер165 консумативаНоминална мощност: 130 WОбороти на празен ход (мин -1): 8000 - 30000Размер на цангата, Ø: 6 ммТегло: 1,2 кг
    Прикачени файлове

В този ценови диапазон какъвто и уред да вземеш за любителска употреба, все ще ти свърши работа. Аз си взех този - http://www.stokovaborsa.com/product_...5%20ACБеше в промоция в Бриколаж за 70 и няколко лева.Има по-малко борчета в комплекта, но аз си купих отделна кутия с всякакви приставки. Има обаче телескопична стойка и фенерче. Имай предвид, че включените борчета в комплектите не се отличават с особено качество.
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

Коментар

Да попитам, тези мултишлайфове, стават ли и имат ли силата да дълбаят дърво. Ето така например...
      Прикачени файлове
      Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

tzetzo_slavista написа:
        Да попитам, тези мултишлайфове, стават ли и имат ли силата да дълбаят дърво. Ето така например...
        Зависи от вида на дървото и от това по колко материал ще трябва да се отнема. Според мен 130 вата са твърде малко за работа с дърво, особено пък ако трябва да се отнема повечко материал.

Коментар

С метален бор ще става.
          LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
          ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

dannybo написа:
            В този ценови диапазон какъвто и уред да вземеш за любителска употреба, все ще ти свърши работа. Аз си взех този - http://www.stokovaborsa.com/product_...5%20ACБеше в промоция в Бриколаж за 70 и няколко лева.Има по-малко борчета в комплекта, но аз си купих отделна кутия с всякакви приставки. Има обаче телескопична стойка и фенерче. Имай предвид, че включените борчета в комплектите не се отличават с особено качество.
            да този на Скил и аз го гледах и се чудех между него и този модел

Коментар

Аз си взех от промоцията на Практикер за 35 лева. Марката е Budget, като мощността е 135W а оборотите се регулират и са между 8000-32000. Изпробвал съм почти всички принадлежности-40 части (но видях че продават и допълнителни комплекти) и за любителски цели е много подходящ. Цената му е нещо от рода 50-60 лева.
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Гледам в новата брошура на Практикер Дремел-а е на промоция 99лв (119лв стара цена).

Коментар

ето какво си взех за 42лв от Метро http://www.onlinemashini.bg/multifun...g-135-kit/4927

Коментар

Със здраве да си го ползваш! На външен вид е като моето, само че друг цвят и с метален патронник. За сега ми свърши доста работа, дори си правих отворите за охлаждане по бронята на колата с него, но трябва да се пазиш от дисковете за рязане защото се чупят при много леки усилия ( досега счупих 6 от 9 ) и хвърчат с много голяма скорост.
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

а някой може ли да ми каже различните борчета за какво се използват и при каква скорост моите скорости са 1,2,3,4,5,6 и MAX интересуваме за рязане на пластмаса кое да използвам

Коментар

Аз съм с извинявам се ако е спам Rider такъв мултишлайф и работя всеки ден с него в сервиза и много съм доволен! 150 вата е,сандъчето с приборите се продава отделно за 18 лв,обаче си заслужава,но е това не е зле!

Коментар

Тези машинки не стават за обработка на дърво - не и за това, което иска да направи колегата tzetzo_slavista. Показаното на снимката е челна фреза. Иначе и аз имам Будгет-че, много съм доволен. Майтап майтап, но макар да съм фен на марковата техника, от мултишлайфа, оберфрезата и хобела (това, което имам на Будгет) съм адски доволен. И си избиват парите за норматив (на когото му трябва да ги избива де )

Коментар

а я някой да сподели какви очила да си взема за работа,че и както казва колегата дискчетата се чупят и да не стане някоя беля,и друго от къде могат да се набавят комплект борчета на изгодни цени?Бях чул че в зъболекарските магазини можело да се намерят ама в Пловдив не знам къде да търся

Коментар

В Бургас ги има в почти всеки един магазин-железария било то в пластмасови или дървени куфарчета с много консумативи.Най-много има в тези дървените.

Коментар

Working...
                              X