Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колега с Волво на пътя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега с Волво на пътя

Благодаря на шофьора на товарен автомобил Волво/прицеп,цистерна/с номер на ремаркето А 2885.Пътувам си от Карлово за В.Търново и индикацията за празен резервоар си свети.Казвам си не ми се зарежда на село Шипка ще изкарам до OMV Габрово,тъкмо да кача прохода Шипка и на километър от върха колата угасна.Слизам опъвам въжето и и си чакам.три леки автомобила никой не те отразява.Следва товарния автомобил и шофьора с жестове ме разбра че съм закъсал за гориво.без много да му мисли спира пред мен с една маневра се доближи на задна до мен закачи ме и ми казва карай по вляво да те виждам.Тегли ме до бензиностанцията след върха на Шипка откачи ме стиснахме си ръцете и чао.Това се казва колега на пътя.Настигнах го на Соколово малко преди В.Търново поздравих го и се прибрах благополучно.Още веднъж му благодаря и му пожелавам безаварийно шофиране и много успехи.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

евала. пк ти си за бой
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Да има още свестни хора по пътищата които биха помогнали.А ти колега както отбелязва Pakumba си за бой. Може ли да допуснеш точно по "широкия и прав път" на прохода Шипка да останеш без бензин и да те теглят- още повече да те тегли камион. Скъсал си нервите на бая шофьори след тебе. P.s. В никакъв случай не се заяждам просто си действал малко необмислено.
      Punto SX 1.1 55

Коментар

абе случва се... то и аз така веднъж си викам ще карам докато свърши бензина да видя колко ми е резервата щото ми се струва че е много.бях си взел една туба 5 литра ама бенза свърши на много неподходящо място.обикновенно тръгвам винаги с пълен резервоар

Коментар

Естествено, че ще те дръпне, не виждаш ли, че е с бургаска регистрация ? :P

Коментар

Стига с този бензин бре, колегата е с нафта. Апропо, Tornado, Фиат още не са измислили такъв двигател 1.9TDI ... може би след някоя и друга година като ПОГЪЛНАТ VW, могат и да им позволят да слагат още известно време означенията TDI !! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Този OFF е във връзка с подписа ти 1.9 TDI... виж DS,TD,JTD все - бива за означения на дизеловите им машини!
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

В темата си в консултации от вчера http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=8996 , колегата TORNADO пише как му се е заковал разхода на гориво. Така си го заковал колега че чак на шипка се е разковал - ама то ще е от дупките в прохода. P.s Това беше за разведряване на обстановката
              Punto SX 1.1 55

Коментар

Тъкмо колегата да открие двигател без гориво /вечния двигател/ и той взел че угаснал

Коментар

Е най-накрая видяхте че съм с нафта.И вече си махам от подписа I то защото ми се сърдите най вероятно.Поздрави на всички бургазлии и все така да се отзовават е не за свършване на гориво само.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Стига се ебавахте бе, все едно на Вас не се е случвало...! да ви свърши бензинЪт.Ако искате да знаете на нас/нафтаджиите/ ни се СЛУЧВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РЯДКО...все-пак повечето .. пак от Вас си имат копченце под таблото и цък.. продължавате на ГАЗ! Е обратното е по-срещано! Tornado, що не взе от този пич една туба нафта !? Ей тия завистници нямаше сега да се ебават!
                    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                    X