Как кой ще мине пръв.... Бат Бойко с ножицата ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой ще премине пръв (Предимство)
Collapse
X
-
Dimo_J написа:Как кой ще мине пръв.... Бат Бойко с ножицата ...busho_101 написа:Dido_Lyubenov написа:Мноооооого стар номер Имаше го в листовките по бай Тошово време :D Реда е следния :1. Пожарна2. Линейка3. Полиция4. НСОХа познай защоОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
jorko написа:Dido_Lyubenov написа:Уловката е, че всички трябва да отиват на едно и също място.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
MOYA написа:Влизат заедно в кръстовището.....Шофьорите трябва да се разберат с жестове
Коментар
-
jorko написа:MOYA написа:Влизат заедно в кръстовището.....Шофьорите трябва да се разберат с жестовеОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Трябва да призная, че сега незнам какво повелява закона в случая. Може и да има промяна. По бай Тошково време обаче, когато аз карах курса за водач, инструктора ни беше нарисувал на дъската тъкмо тази ситуация. На нерегулирано кръстовище се срещат четирите типа автомобили със специален режим на движение и с включени сирени. Остави ни сами да решим реда на преминаване през кръстовището. Трябва да призная, че всички курсисти посочихме линейката като първа, а останалите участници - в някакъв произволен ред. Да, да, ама не! Тогава инструкторът ни каза, че ако се падне такъв въпрос на листовките, то правилния отговор и законовото положение е:1. Правителствената кола2. Патрулката3. Пожарната4. ЛинейкатаЗапомнил съм го и до ден днешен, защото е точно наобратно на моите виждания по въпроса.
Коментар
-
///// написа:Трябва да призная, че сега незнам какво повелява закона в случая. Може и да има промяна. По бай Тошково време обаче, когато аз карах курса за водач, инструктора ни беше нарисувал на дъската тъкмо тази ситуация. На нерегулирано кръстовище се срещат четирите типа автомобили със специален режим на движение и с включени сирени. Остави ни сами да решим реда на преминаване през кръстовището. Трябва да призная, че всички курсисти посочихме линейката като първа, а останалите участници - в някакъв произволен ред. Да, да, ама не! Тогава инструкторът ни каза, че ако се падне такъв въпрос на листовките, то правилния отговор и законовото положение е:1. Правителствената кола2. Патрулката3. Пожарната4. ЛинейкатаЗапомнил съм го и до ден днешен, защото е точно наобратно на моите виждания по въпроса.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:///// написа:Трябва да призная, че сега незнам какво повелява закона в случая. Може и да има промяна. По бай Тошково време обаче, когато аз карах курса за водач, инструктора ни беше нарисувал на дъската тъкмо тази ситуация. На нерегулирано кръстовище се срещат четирите типа автомобили със специален режим на движение и с включени сирени. Остави ни сами да решим реда на преминаване през кръстовището. Трябва да призная, че всички курсисти посочихме линейката като първа, а останалите участници - в някакъв произволен ред. Да, да, ама не! Тогава инструкторът ни каза, че ако се падне такъв въпрос на листовките, то правилния отговор и законовото положение е:1. Правителствената кола2. Патрулката3. Пожарната4. ЛинейкатаЗапомнил съм го и до ден днешен, защото е точно наобратно на моите виждания по въпроса.
Коментар
-
bubachko
Ако е въпрос уловка - последователноста е следната:1. Линейка2. Пожарна3. Патрулка4. НСОКазвате, че първо е пожарната, която трябвало да подсигури какво да се товари в линейката. НО според вас това е САМО ако отиват в едно направление, на един обект. Никъде в задачата не се казва обаче, че отиват на един обект, а според стрелките на движение - отиват в различни посоки, следователно линейката е първа, а пожарната може и да изчака 3-4 секунди.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар