Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

дайте впечатления от 10 до 15 л. малки бойлери

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    дайте впечатления от 10 до 15 л. малки бойлери

    "харесал" съм един от тези два Сименса:1. http://electron.bg/siemens-do10702-p...?cPath=22_2412. http://electron.bg/siemens-do10802-p...ath=22_241но имам следните въпроси- има ли някакво влияние на работата на бойлера това къде се намират изходите за вода : отгоре или отдолу- това дали е ’истински’ сименс. Да не се окаже, че е по-зле от някоя турска марка?Ако някой има впечатления от подобни по големина бойлери - нека сподели.

    #2
    Сименса е добър като марка и ще ти върши добра работа и си мисля,че с него няма да имаш проблеми,а разликата между двата е,че на този дето изводите са му отгоре е за монтаж под мивка,а другия се монтира над мивка.
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

    Коментар


      #3
      Както ти беше отговорено единият е за монтаж над мивката, а другият за монтаж под мивката.Защо не погледнеш втора употреба подобни бойлери? Вървят около 40-50 лева.
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

      Коментар


        #4
        Аз имам ей таквоз ТЕСИ под мивката: http://electron.bg/tesy-gcu-1020-src..._122Много сме доволни. 10 литра е само, ама имаме и миялна та никога не сме го източвали. Основния ми бойлер е на другия край на апартамента и трябваше да се пуска много сериозен метраж тръби за да докарам топла вода до мивката. Тесито е ПОД НАЛЯГАНЕ, т.е. като обикновен бойлер, а тия сименси са проточни - батерията която слагаш трябва да е по специална - има трети извод за топлата вода. Като пуснеш топла вода не започва да теце от чешмата ами я връща по едната тръба към бойлера, а по третата се връща към чешмата. Аз бях взел такова АЕГ, но не съобразих като купувах батерията, а и се оказа че такива батерии са рядкост и доста по скъпи. Така че огледай добре. Иначе Сименса е истински - най малкото електрон.бг е много сериозен сайт.Иначе няма значение къде е сложен, след като е предвиден за това. Аз държах да е за под мивка, за да е в шкафа - мразя бойлер да ми виси над мивката. Мога да снимам ако искаш.
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

        Коментар


          #5
          много важно уточнение! благодаря!

          Коментар


            #6
            Не дадох мнение за Теси за да не правя реклама.Доста са добри,преди време работех в магазин за техника и ги продавах доста и с нито един нямаше проблеми.
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

            Коментар

            Working...
            X