Ето какво ми изпрати една позната, прочетете текста:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тест за интелигентност
Collapse
X
-
ogi28b написа:Е какъв тест е това??? Това може да покаже само колко са неграмотни децата, а и ние самите, след като можем с лекота да четем текст на шльокавица, но не знаем кой е Патриарх Евтимий, например. Простотия.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Re: Тест за интелигентност
NikMar написа:Ето какво ми изпрати една позната, прочетете текста:Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
Re: Тест за интелигентност
cveiba написа:NikMar написа:Ето какво ми изпрати една позната, прочетете текста:FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Аз се пробвах преди да чета коментарите надолу, защото знаех че някой ще е дал отговора вече. Отне ми около 5 -10 секунди да се ориентирам, а сина ми директно започна да го чете, без да се замисли. На жената и трябваше малко повече време а се ориентира в обстановката - около 20 - 30 секунди :D Само котката не схваща идеята. Хитро са го измислили, харесва ми като идея.
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар