Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агресията на пътя...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    На мен една мацка миналата седмица ми събра очите. Карам си аз по Тракия, бях с една стара Астра и си изпреварвам най-културно в лявата лента и по едно време задминавам един новичък Голф, вътре момче и момиче, мацката кара. Явно не можа да понесе мисълта, че я е задминала кола, която струва 18 пъти по-малко от нейната и ми се лепна отзад и почна да ми святка. Нямаше къде да се прибера, защото имаше трафик (неделя привечер) и продължих с идеята да се прибера в първия възможен момент, но онази искаше да ми влезне в багажника и остави дългите да светят. Това ме изкара извън нерви. Разбирам да се приближи и да ми светне няколко пъти, ок. Ама да вижда, че не мога да се прибера да ми се лепне на дълги отзад и да ме заслепява, направо откачих. Пуснах я да се състезава, ама трябваше да я излекувам с едни леки спирачки.
    Fiat Bravo 1.6 16V '99
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    ------------------------------------------------------------
    Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

    Коментар


      #32
      Когато мисе случи да засека някого неволно се извинявам,разни бързаци ги пускам при първа възможност даси трошат главите(лошото е че погубват и невини хора)ама ако съм с голямото желязо (пажерото)дасе бута в мен ако му стиска.аде наздраве пиите по бира несе кахарете за такива гаменчета
      пунто 1,7тд

      Коментар


        #33
        Такива бързаци ги лекувм като пускам педала на газта и почвам да намалявам или продължавам да си карам без да ги забелязвам. Преди години имах JEEP и бях сложил едно като багажник на покрива специално за фарове като имах 4 прожектора напред и два назад и тия с дългите отзад ги поставях на мястото им само с едно щтракване на копчето назад.
        Обичам си работата.

        Коментар


          #34
          И аз мислех да си напиша това на задното стъкло..Другото е:"На селяндури път не давам!"
          Прикачени файлове
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

          Коментар

          Working...
          X