Правилно си постъпил.Не си струва да се разправяш с такъв,защото ти може да излезеш да му се скараш с цел малко да се усети пък оня знаеш ли го може и нож да ти извади и за едното малоумно засичане да стане беля...хората са препаткали съвсем не трябва да им се обръща много много внимание съм се убедил.Иначе преди седмица последно ми се случи една мутреса явно някаква с една Е класа да ми вдига панаир залепена за задната броня да съм се засилил,защото минах на последните секунда,две на светофара,а на нея не й се спираше явно да чака.Гледам в огледалото маха,святка,свири,стори ми се,че май нещо ме и наруга и й чукнах спирачките ей така за секунда и както ми махаше с две ръце да видиш как се набра цялата на волана и се изцъкли щото с нейната дистанция от метър два малко остана да ми се качи отгоре...пък познай ако ме подпре кой ще го отнесе.А м/у другото въпеки по-малкия брой жени шофьори забелязвам,че именно те са по-нервни на пътя,а не се виждат,че 2/3 не им се отдава много много шофьорлъка.Предполагам,че причината е в натоварването от личната им неспособност,осъзнаването й и психическото и физическо натоварване при шофиране и всичко това почва избива в агресия
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар