На мен една мацка миналата седмица ми събра очите. Карам си аз по Тракия, бях с една стара Астра и си изпреварвам най-културно в лявата лента и по едно време задминавам един новичък Голф, вътре момче и момиче, мацката кара. Явно не можа да понесе мисълта, че я е задминала кола, която струва 18 пъти по-малко от нейната и ми се лепна отзад и почна да ми святка. Нямаше къде да се прибера, защото имаше трафик (неделя привечер) и продължих с идеята да се прибера в първия възможен момент, но онази искаше да ми влезне в багажника и остави дългите да светят. Това ме изкара извън нерви. Разбирам да се приближи и да ми светне няколко пъти, ок. Ама да вижда, че не мога да се прибера да ми се лепне на дълги отзад и да ме заслепява, направо откачих. Пуснах я да се състезава, ама трябваше да я излекувам с едни леки спирачки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агресията на пътя...
Collapse
X
-
Когато мисе случи да засека някого неволно се извинявам,разни бързаци ги пускам при първа възможност даси трошат главите(лошото е че погубват и невини хора)ама ако съм с голямото желязо (пажерото)дасе бута в мен ако му стиска.аде наздраве пиите по бира несе кахарете за такива гаменчетапунто 1,7тд
Коментар
-
Такива бързаци ги лекувм като пускам педала на газта и почвам да намалявам или продължавам да си карам без да ги забелязвам. Преди години имах JEEP и бях сложил едно като багажник на покрива специално за фарове като имах 4 прожектора напред и два назад и тия с дългите отзад ги поставях на мястото им само с едно щтракване на копчето назад.Обичам си работата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар