Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Взривен автобус на летище Бургас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кви глупости пишете само.Нямало контрол ,ала бала.Радвайте се че не са заложили една жигула край пътя със пълен багажник със експлозиви.Или не дай Боже да гръмне самолет над града и жилищните квартали на Бургас.На летището има пожарни,има медицински екипи които са реагирали на момента.Дет се вика бил е малкият дявол,ако може да се нарече така.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      Кви глупости пишете само.Нямало контрол ,ала бала.Радвайте се че не са заложили една жигула край пътя със пълен багажник със експлозиви.Или не дай Боже да гръмне самолет над града и жилищните квартали на Бургас.На летището има пожарни,има медицински екипи които са реагирали на момента.Дет се вика бил е малкият дявол,ако може да се нарече така.
      Ха сега де Краси ти кога беше за последно там и провериха ли те когато влизаше?Аз преди седмица бях там чаках едни руснаци със една табела на която пишеше името,и никой ама никой не ми провери колата която беше със тъмни стъкла.Я ми кажи къде е този контрол че аз незнам нещо или недовиждам.За протокола nai7 пише.

Коментар

Точно Жигула край пътя ще направи много по-малка беля щото около нея никога няма да има толкова народ на куп.Контрол няма,защото никой не може да ти каже кой какво внася на летището.Всякакви свободни електрони движат нагоре надолу.Да не бях влизал бих повярвал ама контрола им е по-лабав и от този в студентските общежития на ВХТИ.И в крайна сметка,че винаги може да е по-лошо може ама за какво всеки път тъй се успокояваме не мога да проумея.
        EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
        Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

krasio_79bs написа:
          Кви глупости пишете само.Нямало контрол ,ала бала.
          Имах предвид, че вероятно няма никакъв контрол на багажа, който се товари в автобусите. Поне последния път, когато съм пътувал, просто си оставяш сака в багажното и никой нищо не те пита или проверява. Но това беше отдавна, нещата може и да са се променили.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Според мен бомбата си е била в автобуса още преди да влезе на територията на летището.Ако някой от вас е ходил да посреща пътник на Цариградското летище "Кемал Ататюрк", знае за какви мерки за сигурност само да те допуснат на територията на летището става въпрос.Седял съм няколко часа да чакам закъснял полет в Терминал 2 в София... през цялото време бях нащрек.В Бургас е същата работа... прилича на някоя провинциална автогара.За мен случилото се беше очаквано. Само не знаех кога ще се случи.Хубавото е, че жертвите не са много.

Коментар

Ники,пълни глупости пишеш относно контрола баце.Причината за взрива не е слабият контрол.Ако контрола беше по сериозен взрива щеше да е на друго място.На летището и по точно на този паркинг съм редовно.Водя племенникът ми да зяпа самолетите.ПП. Сега прелетя военен самолет ,най-вероятно със специалистите от ВМА.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                Ники,пълни глупости пишеш относно контрола баце.Причината за взрива не е слабият контрол.Ако контрола беше по сериозен взрива щеше да е на друго място.На летището и по точно на този паркинг съм редовно.Водя племенникът ми да зяпа самолетите.ПП. Сега прелетя военен самолет ,най-вероятно със специалистите от ВМА.
                Баце я ми кажи къде го видя ти този контрол на летището че аз нещо май недовиждам.Когато колата ти влиза някой гледа ли те кой си,що си,за какво отиваш там.Недей пиши глупости че имало контрол на летище Бургас,влизаш веднага във дясно има вратичка за музея със самолетите минаваш и никой не те спира.Ако си със колата влизаш натискаш бутончето излиза билета и влизаш от там след 50 метра е входа на паркинга,къде къде е този контрол бре Краси.Защо аз не го видях преди седмица,знаеш ли бях със работните дрехи самолета закъсня 20 мин такаъв контрол видя че чак свят ми се зави.Когато излизах за 4 мин повече ми взеха пълна такса и никой пак не ме пита какво съм правил там.Гледай Канал3 и ще чуеш за какъв контрол става дума.Не пиши глупости че някой ще си помисли че наистина има контрол.Преди няколко години имаше будка преди бариерата и питаха за какво отиваш там ама сега вече го няма това.

Коментар

Вярно е че няма никакъв контрол. И аз съм бил много пъти там. Не че в София е много по голям, но все пак иам някакъв. Дидо е прав че Бургаското летище е като провинциална автогара, а там минават над два милиона пътници на година. Жалко за хората, жалко и за туризма ни.
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ужасно е това което се е случило!Няма ли милост в хората които са го направили!

Коментар

evgeni.malev написа:
                      Ужасно е това което се е случило!Няма ли милост в хората които са го направили!
                      Мисля, че на всички е ясно кои са го направили.При тях думата милост не съществува.Сега някъде празнуват.Причините - ТУК

Коментар

milionare_11 написа:
                        krasio_79bs написа:
                        Баце я ми кажи къде го видя ти този контрол на летището че аз нещо май недовиждам.Когато колата ти влиза някой гледа ли те кой си,що си,за какво отиваш там.Недей пиши глупости че имало контрол на летище Бургас,влизаш веднага във дясно има вратичка за музея със самолетите минаваш и никой не те спира.Ако си със колата влизаш натискаш бутончето излиза билета и влизаш от там след 50 метра е входа на паркинга,къде къде е този контрол бре Краси.Защо аз не го видях преди седмица,знаеш ли бях със работните дрехи самолета закъсня 20 мин такаъв контрол видя че чак свят ми се зави.Когато излизах за 4 мин повече ми взеха пълна такса и никой пак не ме пита какво съм правил там.Гледай Канал3 и ще чуеш за какъв контрол става дума.Не пиши глупости че някой ще си помисли че наистина има контрол.Преди няколко години имаше будка преди бариерата и питаха за какво отиваш там ама сега вече го няма това.
                        Ти сега ,що се правиш на глупак???Ти осъзнаваш ли ,че ако решат да направят терористичен акт,няма да ги спре контрола на бариерата??Просто ще го направят на друго място.Ти реално мислиш ли ,че ей така за ден се организира подобно чудовищно изпълнение?Да ти обясня ли ,че в НХК контрола е мега затегнат на КПП та ,а влака минава почти през завода ,покрай тръбите към естакадите за пълнене на гориво.Сещаш ли се на една чалма ,ако му дойде на ум какви поразии ще направи?Що си мислиш ,че един сериозен контрол ще спре подобен акт?Аз да те питам автобуса 15-ска ,кат минава през паркинга на летището и него ли трябва да тарашат основно бре?
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Само не мога да разбера защо банвате форумеца с най интересната информация?
                          LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                          ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Нека ви разкажа как протече моето пребиваване на летище Кемал Ататюрк, за да посрещна приятел, а пък вие си направете аналогиите:Пристигаме с колата на огромния многоетажен паркинг. Спътникът ми спи, до самолета има много време, така че решавам да разгледам картата на Истанбул в колата и да поседя малко в нея. Нямаше и 5 минути, към колата приближи полицай. Съвсем дискретно огледа колата, застана зад колата, наведе се уж да се върже, огледа колата отдолу, после пак ни огледа от другата страна и се отдалечи.Влизаме в залата за чакащи. На входа проверките са същите, като все едно се качваш в самолет. Сваляш колан, обувки, всичко метално, минават нещата ти на лента, а ти влизаш през рентгенова рамка. Има доста време, а залата е огромна, така че започваме да разглеждаме залата - магазини, заведения... правим една обиколка... на втората обиколка към нас се приближи цивилен човек с бадж Security и съвсем дискретно, на добър английски ни попита кой полет чакаме? Казахме му номера на полета, че чакаме наш приятел и че сме от България. Каза ни - приятен ден, и се отдалечи.Тръгваме, плащаме на изхода за паркинга и си заминаваме.Друг път чакам друг човек на Терминал 2. Полетът закъснява повече от час. Вися в залата за пристигащи, вратите са широко отворени, видима охрана липсва, виждат се само няколко камери, които кой знае дали работят. На единия изход седят десетина бакшиша, влизат, излизат. По пейките оставени чанти, покрай тях хора, не се знае коя чанта на кого е... За целия час, който висях там, не видях никакъв охранител. Може да е имало цивилни, не знам.Идва човекът който чакаме, идва в клетка и кучето му. Отиваме на паркинга, кучето обаче трябва да се разходи малко... че е пътувало 14 часа. Плащането на паркинга вече сме го направили горе в залата. Тръгваме, но на бариерата се оказва, че сме просрочили времето, и трябва да доплатим. Там будка за плащане няма. Живи хора - няма. Пътят обратно е тесен, без видимост към закрития паркинг. Рискувам и се връщам по тесния път на заден ход до паркинга, откъдето бегом се качвам в залата за пристигащи да доплатя за паркинга.После си тръгваме.Снимки от Цариград:
                            Прикачени файлове

Коментар

lubo_Y10 написа:
                              Само не мога да разбера защо банвате форумеца с най интересната информация? Заповед от ЦК на БКП?Или от ВС на БСП?
                              4.4. Всеки опит да се заобиколи временният бан ще бъде последван с окончателен бан. Има се предвид ре-регистриране или влизане с другo име, смяна на IP, влизане във форума като гост и други.Нещо неясно?!?

Коментар

кола

На летището има повече контрол за паркинг но ако си платиш може да сложиш всичко.В Турция гледам в големите магазини-моловете има скенер и ти проверяват багажа винаги.Тук има само в съдебната палата.Това не се е случвало в България и сега властите не могат да се оправят -не знаят как да реагират адекватно.Но такива неща се случват и в много други държави.През границата влиза сульо и пульо- всякакви.Последно ми се наложи сам да си вдигам бариерата и да събуждам митничара.
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                                X