Кви глупости пишете само.Нямало контрол ,ала бала.Радвайте се че не са заложили една жигула край пътя със пълен багажник със експлозиви.Или не дай Боже да гръмне самолет над града и жилищните квартали на Бургас.На летището има пожарни,има медицински екипи които са реагирали на момента.Дет се вика бил е малкият дявол,ако може да се нарече така.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взривен автобус на летище Бургас
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:Кви глупости пишете само.Нямало контрол ,ала бала.Радвайте се че не са заложили една жигула край пътя със пълен багажник със експлозиви.Или не дай Боже да гръмне самолет над града и жилищните квартали на Бургас.На летището има пожарни,има медицински екипи които са реагирали на момента.Дет се вика бил е малкият дявол,ако може да се нарече така.
Коментар
-
Точно Жигула край пътя ще направи много по-малка беля щото около нея никога няма да има толкова народ на куп.Контрол няма,защото никой не може да ти каже кой какво внася на летището.Всякакви свободни електрони движат нагоре надолу.Да не бях влизал бих повярвал ама контрола им е по-лабав и от този в студентските общежития на ВХТИ.И в крайна сметка,че винаги може да е по-лошо може ама за какво всеки път тъй се успокояваме не мога да проумея.EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
krasio_79bs написа:Кви глупости пишете само.Нямало контрол ,ала бала.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Според мен бомбата си е била в автобуса още преди да влезе на територията на летището.Ако някой от вас е ходил да посреща пътник на Цариградското летище "Кемал Ататюрк", знае за какви мерки за сигурност само да те допуснат на територията на летището става въпрос.Седял съм няколко часа да чакам закъснял полет в Терминал 2 в София... през цялото време бях нащрек.В Бургас е същата работа... прилича на някоя провинциална автогара.За мен случилото се беше очаквано. Само не знаех кога ще се случи.Хубавото е, че жертвите не са много.
Коментар
-
Ники,пълни глупости пишеш относно контрола баце.Причината за взрива не е слабият контрол.Ако контрола беше по сериозен взрива щеше да е на друго място.На летището и по точно на този паркинг съм редовно.Водя племенникът ми да зяпа самолетите.ПП. Сега прелетя военен самолет ,най-вероятно със специалистите от ВМА.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Ники,пълни глупости пишеш относно контрола баце.Причината за взрива не е слабият контрол.Ако контрола беше по сериозен взрива щеше да е на друго място.На летището и по точно на този паркинг съм редовно.Водя племенникът ми да зяпа самолетите.ПП. Сега прелетя военен самолет ,най-вероятно със специалистите от ВМА.
Коментар
-
Вярно е че няма никакъв контрол. И аз съм бил много пъти там. Не че в София е много по голям, но все пак иам някакъв. Дидо е прав че Бургаското летище е като провинциална автогара, а там минават над два милиона пътници на година. Жалко за хората, жалко и за туризма ни.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
milionare_11 написа:krasio_79bs написа:Ники,пълни глупости пишеш относно контрола баце.Причината за взрива не е слабият контрол.Ако контрола беше по сериозен взрива щеше да е на друго място.На летището и по точно на този паркинг съм редовно.Водя племенникът ми да зяпа самолетите.ПП. Сега прелетя военен самолет ,най-вероятно със специалистите от ВМА.
Коментар
-
Нека ви разкажа как протече моето пребиваване на летище Кемал Ататюрк, за да посрещна приятел, а пък вие си направете аналогиите:Пристигаме с колата на огромния многоетажен паркинг. Спътникът ми спи, до самолета има много време, така че решавам да разгледам картата на Истанбул в колата и да поседя малко в нея. Нямаше и 5 минути, към колата приближи полицай. Съвсем дискретно огледа колата, застана зад колата, наведе се уж да се върже, огледа колата отдолу, после пак ни огледа от другата страна и се отдалечи.Влизаме в залата за чакащи. На входа проверките са същите, като все едно се качваш в самолет. Сваляш колан, обувки, всичко метално, минават нещата ти на лента, а ти влизаш през рентгенова рамка. Има доста време, а залата е огромна, така че започваме да разглеждаме залата - магазини, заведения... правим една обиколка... на втората обиколка към нас се приближи цивилен човек с бадж Security и съвсем дискретно, на добър английски ни попита кой полет чакаме? Казахме му номера на полета, че чакаме наш приятел и че сме от България. Каза ни - приятен ден, и се отдалечи.Тръгваме, плащаме на изхода за паркинга и си заминаваме.Друг път чакам друг човек на Терминал 2. Полетът закъснява повече от час. Вися в залата за пристигащи, вратите са широко отворени, видима охрана липсва, виждат се само няколко камери, които кой знае дали работят. На единия изход седят десетина бакшиша, влизат, излизат. По пейките оставени чанти, покрай тях хора, не се знае коя чанта на кого е... За целия час, който висях там, не видях никакъв охранител. Може да е имало цивилни, не знам.Идва човекът който чакаме, идва в клетка и кучето му. Отиваме на паркинга, кучето обаче трябва да се разходи малко... че е пътувало 14 часа. Плащането на паркинга вече сме го направили горе в залата. Тръгваме, но на бариерата се оказва, че сме просрочили времето, и трябва да доплатим. Там будка за плащане няма. Живи хора - няма. Пътят обратно е тесен, без видимост към закрития паркинг. Рискувам и се връщам по тесния път на заден ход до паркинга, откъдето бегом се качвам в залата за пристигащи да доплатя за паркинга.После си тръгваме.Снимки от Цариград:
Коментар
-
lubo_Y10 написа:Само не мога да разбера защо банвате форумеца с най интересната информация? Заповед от ЦК на БКП?Или от ВС на БСП?
Коментар
-
кола
На летището има повече контрол за паркинг но ако си платиш може да сложиш всичко.В Турция гледам в големите магазини-моловете има скенер и ти проверяват багажа винаги.Тук има само в съдебната палата.Това не се е случвало в България и сега властите не могат да се оправят -не знаят как да реагират адекватно.Но такива неща се случват и в много други държави.През границата влиза сульо и пульо- всякакви.Последно ми се наложи сам да си вдигам бариерата и да събуждам митничара.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар