http://frognews.bg/news_46219/Аз съм без думи направо...Както всички ви съм си мислел,че на нас не може да се случи ама на
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взривен автобус на летище Бургас
Collapse
X
-
Навсякъде казват, че автобуса първо се е запалил и след това се е взривил.Тая година сигурно горяха 10 автобуса най-малко.Според мен не е бомба.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Море взрив си е било...Сега като слушам разказ на очевидец по БТВ...Лошо... Много лошо.
Коментар
-
Кво видях... прибирам се от работа и на кръговото на изхода за Варна хвърчат линейки - викам некоя катастрофа ше е станала - дано да е след Сарафово, да не изстърва Тур де Франс... Пътувам - гледам един черен облак - горе долу над езерото - т.е. 3-4 км. от летището - викам някоя газова бутилка е гръмнала в кола към Каблешково и линейките отиват натам... Прибрах се нормално... явно е станало 15-20 минути преди да се прибера...Сега ще ходя с жената към Бургас и се чудя дали ще мога да мина...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Кво видях... прибирам се от работа и на кръговото на изхода за Варна хвърчат линейки - викам некоя катастрофа ше е станала - дано да е след Сарафово, да не изстърва Тур де Франс... Пътувам - гледам един черен облак - горе долу над езерото - т.е. 3-4 км. от летището - викам някоя газова бутилка е гръмнала в кола към Каблешково и линейките отиват натам... Прибрах се нормално... явно е станало 15-20 минути преди да се прибера...Сега ще ходя с жената към Бургас и се чудя дали ще мога да мина...
Коментар
-
Отново невинни хора стават жертва на фанатици. И за още по-голямо съжаление това се случи в България, което е плашещо. Отвратително престъпление! П.П. Много отдавна не съм пътувал с автобус, а още по-малко с влак, но предполагам, че мерките за сигурност са нулеви и за терористите е било елементарно да реализират замисъла си.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Отново невинни хора стават жертва на фанатици. И за още по-голямо съжаление това се случи в България, което е плашещо. Отвратително престъпление! П.П. Много отдавна не съм пътувал с автобус, а още по-малко с влак, но предполагам, че мерките за сигурност са нулеви и за терористите е било елементарно да реализират замисъла си.
Коментар
-
За жалост е така.И на бариерата си дават зор единствено да събират таксата от престоя на платения,но не и охраняем паркинг и не пестят сили да се карат понякога с хората,а какво става вътре,кой какво внася и изнася хич не им дреме...дремят по столовете и само парите ги вълнуват.EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark написа:За жалост е така.И на бариерата си дават зор единствено да събират таксата от престоя на платения,но не и охраняем паркинг и не пестят сили да се карат понякога с хората,а какво става вътре,кой какво внася и изнася хич не им дреме...дремят по столовете и само парите ги вълнуват.Един за всички, всички за мен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар