Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неприятности с Лев Инс

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Неприятности с Лев Инс

Здравейте,Подтикната от една тема, за ГО, която четох преди малко, реших и аз да "споделя" моята мъка.На 26.06.2010г. участвах в ПТП, за което аз бях виновна. Отнех предимството на едно такси и съответно се спрях в задната му врата. Проблемът дойде от това, че не носих със себе си полицата за ГО. Полицаите ме предупредиха, че ако не я представя в 3-дневен срок, глобата ще е 400 лв, защото се счита, че изобщо нямам ГО. Ако я представя в срок, ще имам само глоба в размер на 10 лв, че не съм я носила.Представих я още на втория ден...Помислих си, че всичко е свършило, а и нямаше индикации, че ще има проблеми занапред. Да, но миналата година, след като се прибрах от почивка намерих в пощата си известие, че трябва да се явя в съда, за да получа призовка в качеството си на ДЛЪЖНИК. Учудих се какво дължа, имайки предвид, че съм изрядна гражданка и с мисълта, че е станала някаква грешка още на другия ден се запътих към съда. С ужас установих, че не е станала никаква грешка. Срещу мен са се водели няколко дела, на които не съм присъствала, защото не са ме открили (призовките са пращани на адрес, на който отдавна не живея). Съдят ме за огромна сума - около 8 000 лв (за ударена врата и праг). Веднага потърсих адвокат. Взеха се нужните мерки. Сега тепърва ще се водят дела, вече над 2 години по-късно. Какво всъщност се беше случило?! Два дни след ПТП-то занесох в КАТ полицата за ГО. Дотук добре. След това КАТ поискали от Лев Инс (застрахователя ми) потвърждение, че този автомобил има гражданска. Лев Инс веднага отговорили, но направили справка за друг автомобил (Ауди с коренно различен номер от моя). Първо Лев Инс недоглеждат, след което от КАТ също не си правят труда да видят, че не е извършена правилна справка. И следствие на тези простотии тръгна моето ходене по мъките.Интересното е и друго. Когато са ми пращали призовки за дела са ги пращали на стария ми адрес, а когато вече въпросът е опрял до изплащане на СУМА, успяха да ме открият на новия адрес. Пожелавам на никой да не му се случва да има вземане-даване с КАТ И със застрахователи, защото дори когато не е виновен, може да си навлече неприятности.
    Един за всички, всички за мен

Хващаш адвоката за ушите да съди Левинс да видиш как бързо ще ти предложат споразумение

Коментар

Смятам, че едно такова евентуално дело, би било загубено от моя страна. Искам просто да ми се махне от главата и застрахователя на бакшиша да си иска парите от моя застраховател, а не от мен, защото е смешно, безсмислено и въпросът е принципен. Лев Инс вече ме загубиха като клиент. Преди и трите семейни коли ги застраховахме при тях, сега вече бягам далече. Не че другите застрахователи на са същите изроди, но поне още не съм се сблъсквала с техните простотии.

Коментар

Имате бели кахъри.......трябва да видите какви циркове се разиграват като има смърт или тежко пострадал човек.......
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
          Имате бели кахъри.......трябва да видите какви циркове се разиграват като има смърт или тежко пострадал човек.......
          Дано не се случва на никой да вижда подобни циркове.

Коментар

До колкото разбрах, Левинс са направили грешка, т.е не са в изгодна позиция. Щом вече си ангажирала адвокат, той си знае работата. Не се притеснявай.

Коментар

vital написа:
              До колкото разбрах, Левинс са направили грешка, т.е не са в изгодна позиция. Щом вече си ангажирала адвокат, той си знае работата. Не се притеснявай.
              По логически път стигнах до извода, че първоначалното объркване е станало от Лев Инс. От КАТ ми показаха справката, която са им направили малоумниците от Лев Инс и така... Явно има някаква схема за измами. Година по-късно, на светофара на Долни Богоров удариха баща ми. Получи се сандвич-ефект. Него го удари един, а колата на баща ми от сблъсъка ударила колата пред него. В крайна сметка виновен беше този отзад. Понеже много се притесних, веднага отидох на мястото на ПТП-то. Изчаках КАТ с бащата. Лично видях как виновното момче имаше ГО. Вярно, че беше плащана на вноски (както в моя случай), но я имаше. Няколко седмици по-късно се обадиха на баща ми да го уведомят, че онзи няма ГО и трябвало да си търси обезщетение от гаранционен фонд. Той се обади, а от там му съобщиха, че няма да му изплатят обезщетение, защото момчето всъщност има ГО. И така топката почна да се прехвърля от единия двор в другия и обратно. Действието се разви миналата година - юли месец. Пари по обезщетението получихме чак ноември.

Коментар

Working...
              X