Задълбавате в други неща...Според мен идеята за премахването на картите за 1 и 2линии е единствено с цел да се стимулира използването на цялостната градска мрежа, включително и метро и т.нар довеждащ транспорт. Същото се отнася и за метрото - до сега е имало един лъч, цената е била Х, сега имаш 2ри лъч, следователно ценaта е Х+Y.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на картите за метрото
Collapse
X
-
Re: Нови цени на картите за метрото
presinka написа:Не се възмущавай. Специално с картите за градския транспорт има толкова много несправедливости. Например: аз съм софийски жител, но съм студентка редовно обучение в Свищов. Заради това нямам право да ползвам преференции за пътуване (карта за студенти) в обществения транспорт в София. Други колеги, които са жители на други населени места, различни от София, но учат в столицата, имат всякакви права за отстъпки в градския транспорт и не само. Не че имам нещо против тях, но защо аз нямам?! Както казах - много несправедливи неща има в градския транспорт. Така или иначе нищо не може да се промени, така че не се ядосвай.
Коментар
-
ISIC написа:Здравейте,Това е така, но от последните 2 месеца всички студенти с ISIC карти могат да ползват намаление в СКГТ. Поздрави,ISIC България [/color]Един за всички, всички за мен
Коментар
-
vital написа:Задълбавате в други неща...Според мен идеята за премахването на картите за 1 и 2линии е единствено с цел да се стимулира използването на цялостната градска мрежа, включително и метро и т.нар довеждащ транспорт. Същото се отнася и за метрото - до сега е имало един лъч, цената е била Х, сега имаш 2ри лъч, следователно ценaта е Х+Y.
Коментар
-
vital написа:Като я открият ще му мислиме :DНяма какво да ме убеждаваш, това е съвсем нормално. Ако имам подходящо метро и аз бих си пътувал с него.
Коментар
-
Нови цени на картите за метрото
mitakkk написа:vital написа:Задълбавате в други неща...Според мен идеята за премахването на картите за 1 и 2линии е единствено с цел да се стимулира използването на цялостната градска мрежа, включително и метро и т.нар довеждащ транспорт. Същото се отнася и за метрото - до сега е имало един лъч, цената е била Х, сега имаш 2ри лъч, следователно ценaта е Х+Y.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
presinka написа:ISIC написа:Здравейте,Това е така, но от последните 2 месеца всички студенти с ISIC карти могат да ползват намаление в СКГТ. Поздрави,ISIC България
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:mitakkk написа:vital написа:Задълбавате в други неща...Според мен идеята за премахването на картите за 1 и 2линии е единствено с цел да се стимулира използването на цялостната градска мрежа, включително и метро и т.нар довеждащ транспорт. Същото се отнася и за метрото - до сега е имало един лъч, цената е била Х, сега имаш 2ри лъч, следователно ценaта е Х+Y.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар