Миналата година ГТП по това време ми беше 25 лв. , тази година цената му беше същата .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГТП цени?
Collapse
X
-
dobrujanetza написа:V.Vencislavov написа:Миналата година ГТП по това време ми беше 25 лв. , тази година цената му беше същата .
Коментар
-
Fujitzo написа:dobrujanetza написа:V.Vencislavov написа:Миналата година ГТП по това време ми беше 25 лв. , тази година цената му беше същата .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Fujitzo написа:dobrujanetza написа:V.Vencislavov написа:Миналата година ГТП по това време ми беше 25 лв. , тази година цената му беше същата .
Коментар
-
mnpenchev
Оставих колата на един приятел да я закра на преглед онзи ден, той я закарал в сервиза на негов познат, всичко минало идеално, само го помолили да ми предаде, ако ме спрат катаджии за ксеноновите фарове да съм кажел, че съм ги монтирал след прегледа, щото вече били забранени за монтиране и важали само заводските, а те в протокола за прегледа писали, че съм си с обикновенни заводски а не с ксенони.Има ли такова нещо или са се филмирали ?
Коментар
-
mnpenchev написа:Оставих колата на един приятел да я закра на преглед онзи ден, той я закарал в сервиза на негов познат, всичко минало идеално, само го помолили да ми предаде, ако ме спрат катаджии за ксеноновите фарове да съм кажел, че съм ги монтирал след прегледа, щото вече били забранени за монтиране и важали само заводските, а те в протокола за прегледа писали, че съм си с обикновенни заводски а не с ксенони.Има ли такова нещо или са се филмирали ?
Коментар
-
Аз прегледа го минах в събота 4 юни срещу 39 лева. От години посещавам един и същ пункт и винаги са гледали изгорели газове, спирачки и светлини, обаче тази година ме изненадаха с това че прегледа наистина си беше преглед. В смисъл че единия пич слезе в канала и подробно огледа всичко отдолу, проверка на всички възможни светлинни сигнали , спирачки, изгорели газове, дори (за пръв път в живота ми се случва, а не съм млад човек ) провериха къде ми светят фаровете с уреда, който съм виждал само на картинка.И така...::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
ГТП цени?
Здравейте,Споделете къде в София сте правили възможно най-скоро ГТП и колко е струвало.Нещо напоследък се срещат прекалено различни цени, та за това ме интересува какви са актуалните цени към момента.Двама приятели са минали относително скоро и единия е платил 50лв, другия 30лв. Явно има полза да се пита преди да се ходи :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар