Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГТП цени?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Във Видин : 1. ГТП - 30лв.2. Лепенето на стикер на бутилката - 15лв.3. Стикер "ГАЗ" от пазара ако нямаш - 1лв.4. Преглед пожарогасител (стикер) - 10лвТова са редовните цени ако минеш с всичко на 6, иначе + 10-20лв според зависи.

Коментар

Във Варна, частен сервиз -35лв.
      Fiat Marea TD100

Коментар

София 35 лева.
        Bravo 1.6 / 16

Коментар

Riki888 написа:
          София 35 лева.
          И 40лв на много места.

Коментар

Варна-35лв, къде гледат,къде не гледат ама паричките си ги взимат....
            1234567890

Коментар

ходих със служебната в СБА Младосткакто казаха по-нагоре - 38 левапрегледа е пълен майтапсамо спирачки и вредни газове...светлини отгоре-отгоре...иначе чек-листа е сигурно с 50 позиции...интересно като отида догодина с Бравото дали ще се светнат че трябва да ми щракнат следваща дата след две, а не след една година
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

На 35 лева го минах и аз във Варна, но беше август месец миналата година.

Коментар

На мене ноември миналата година ми взеха 30 лв в София зад петрола дето е срещу Кат. Погледнаха ми само спирачките и ръчната и ми направиха забележка за пукнатата броня.Преди това минах в кат за смяна на номера без да имам валиден преглед
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

30 левчета в Плевен.За проверка на пожарогасител миналата година беше 4 лв, на газовата 15, а стикера за газ - 5 лв. Тази година ще видим.
                    Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                    Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                    -------------------------------------------------------------

Коментар

За 10 лева го минах ама точно към тази компания към която ми е застраховката (сега не се сещам коя беше, но ще погледна и ще кажа) Колата мина преглед декември 2010 година :P
                      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Ами на мен преди 2 години ме одраха с 35лв! За леки коли беше 30, но на мен ми казаха "ти мислиш ли, че на тази кола всичко и е наред?" Аз предпочетох да си спестя скандала за 5лв, защото прегледа трая около 30 мин и вече ми беше писнало! Около 10 мин се мъчиха да измерят нещо - май вредните емисии! Една дебелана ми каза "ти знаеш ли как се натиска плавно педала? ДАЙ НА МЕН!!!"
                        Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel написа:
                          Ами на мен преди 2 години ме одраха с 35лв! За леки коли беше 30, но на мен ми казаха "ти мислиш ли, че на тази кола всичко и е наред?" Аз предпочетох да си спестя скандала за 5лв, защото прегледа трая около 30 мин и вече ми беше писнало! Около 10 мин се мъчиха да измерят нещо - май вредните емисии! Една дебелана ми каза "ти знаеш ли как се натиска плавно педала? ДАЙ НА МЕН!!!"
                          Морееееееее, как хубаво мога да псувам... Особено дебелани!!!!!!Ти мислиш ли, че на тази кола всичко и е наред? Божкееееееее... на ти ще ми говорят, ама какво ще им се случи!?! Те кво си мислят, че само те правят ГТП...Не била у ред колата - мчи аз с нея децата си карам!!! Ако не е у ред ще карам с нея само жената и тъщата и ще ги редувам на предната дясна седалка...
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

абе какво да ти кажа - тука толкова некадърници има, че ми е писнало да се разправям вече....те всички като ме видят с тая кола(крайслер ПТ круизер) и почват да говорят глупости! Случвало ми се е в Балканстар (които са вносители на крайслер) да не могат да натегнат ръчната спирачка. Приемчика излезе и почна да ми обяснява, че имало някакъв електронен датчик, който сам опъвал жилото и един мармот.....една година по-късно я закарах на някакво майсторче за смяна на маслото и....о чудо....натегна я с ключ....абе ужас...е**ти смотаняците!
                            Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Днес го минах "прегледа" за 30 лева + 3 лева за лепенка на пожарогасителя, която никой и не погледна, а това ме подсети, че миналата година бях забравил да мина първо за лепенка на пожарогасителя, но също никой не пита за него. Неслучайно съм сложил и прегледа в кавички, защото освен обичайното тестване на спирачките, абсолютно нищо не гледаха - нито светлини, нито нищо, просто изчакахме "технологичното време", двайсетина минути ли е, не знам точно колко, лелята беше възседнала една печка в стаичката си и ние й правихме компания, докато оформят документите. Пълна пародия са тези прегледи.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Нали щяха да въвеждат истински прегледи, с камери и т.н. Някой знае ли кога точно?
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X