Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГТП цени?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ГТП цени?

извинявам се за тъпата темичка, ама понеже няма аз да минавам прегледа и се чудя колко парички да оставя на човека за минаването. естествено питам за официалната такса
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

В СБА-Кюстендил, както следва: 19 лв. - преглед - съответно 4 лв. ако си с гражданска от ДЗИ!11 лв. - преглед на АГУ! (какъв ти преглед - не я и погледнаха - само лепят стикерче на бутилката) 3 лв. - преглед на пожарогасител. 33 лв. общо
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

В София почти навсякъде е 25лв., освен ако нямаш отстъпки от застрахователи.
      N.Y. State of Mind

Коментар

Re: колко парички е прегледа /ГТП/ в момента

pakumba написа:
        извинявам се за тъпата темичка, ама понеже няма аз да минавам прегледа и се чудя колко парички да оставя на човека за минаването. естествено питам за официалната такса
        на мен на крафт в дружба1 ми взеха 22лвпича вика фиатките са с привилегий :D

Коментар

мен ме одраха с 30 -- 25 за сервиза и 5 държавна такса. това на бул. Гоце Делчев два светофара преди Южния парк.
          Тойота Приус

Коментар

Rayo написа:
            мен ме одраха с 30 -- 25 за сервиза и 5 държавна такса. това на бул. Гоце Делчев два светофара преди Южния парк.
            Каква държавна такса, какви пет лева! Дадоха ли ти касова бележка за тая точно такса от 5-лева! Май са си я сложилри в джоба...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

29лв дадох. Ама не ми спира отзад много добре едното колело. Пуснаха ме и ми казаха че трябва катализатор да си купя че другата година ще бера ядове. Това е до пица Италия на пазара Борово в посока Била точно до газстанцията на ЕКО.
              Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
              Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
              Совалката средно на LPG
              Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                Rayo написа:
                Каква държавна такса, какви пет лева! Дадоха ли ти касова бележка за тая точно такса от 5-лева! Май са си я сложилри в джоба...
                МАй така е станало -- в джоба им ... дълбок поне стана бързо и не съм висял на опашка като миналата година в СБА, където платих само 5 лв но и за нея не получих бележка май.
                Тойота Приус

Коментар

добре, това разбрах, а големия талон на колата нали им трябва само за да попълнят листа за прегледа, не го сканират или нещо такова?
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

бате, отиваш на мототехника (на около 200 м в дясно от Хладилника по драгалевско шосе) - 25 лв., няма такси, няма дяволи... лепят ти стикер и си заминаваш по живо по здраво... там си минавах едно време с типото, сега с бравото... хора няма, грижи също! Yellow_Flash_Colorz_PDT_11

Коментар

Farta написа:
                      бате, отиваш на мототехника (на около 200 м в дясно от Хладилника по драгалевско шосе) - 25 лв., няма такси, няма дяволи... лепят ти стикер и си заминаваш по живо по здраво... там си минавах едно време с типото, сега с бравото... хора няма, грижи също! Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
                      ами аз само си давам големия талон на брат ми и след 2 дена той ми дава документите, затова питам такива глупости. мерси все пак
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Да извадя тази тема от пепелта.Днес минах ГТП в СБА-Младост, за което заплатих 38лв. Провериха спирачки, светлини и вредни емисии.Разбрах, че много по-лабаво било минаването в КРАФТ (Дружба 1) за цена от 36лв.
                        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

варира между 30-35 лв
                          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                            варира между 30-35 лв
                            И в Бургас така.
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Я! Верно ли трябва да гледат нещо пожарогасителя? Аз си знам, че все някой трябва да прави нещо, но не знам кой.
                              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Working...
                              X