Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГТП цени?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз последните три пъти ходих тук -> https://maps.google.bg/maps?q=42.684...t=h&z=19Все по 30 лева вземаха, тази година ме изненадаха с 50 лева . Е няма да повторя,...
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Люлин - трафопоста - 40лв, за газова 60.

Коментар

vital написа:
        Люлин - трафопоста - 40лв, за газова 60.
        Не би трябвало да ти взимат повече заради това, че имаш газ, метан и т.н., цената на прегледа трябва да е една и съща независимо на какво гориво си, тука има цакане.Аз ходих в Бенковски и ми взеха 35лв, като в тях влизаше и преглед на газовата, но имам там познат човек в сервиза, иначе мисля че цената би трябвало навсякъде да е около 50лв, ако ще и на ариана радлер да караш В новия талон, който правят, горе в дясно трябва да пише "бензин/газ", тоест това означава, че си минал преглед и на газовата, вече не лепят стикери отзад на газовата бутилка, пише се в талона, който ти дават, гледай да не го пропуснат, защото това ще означава, че не си минал преглед и ако на някоя бензиностанция ти искат талона за преглед няма да ти заредят газ, случвало ми се е да ми го искат, иначе не зареждат /и те много съвестни станаха/
        punto HGT

Коментар

В циганската махала по пътя за летището - 30 лв. Моята я прекарах преди месец почти, един приятел си прекара неговата сега в петък
          Fiat Bravo 1.6 16V '99
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          ------------------------------------------------------------
          Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

Аз горещо препоръчвам пункта за ГТП, който се намира точно пред мелницата. Всичките ни коли ги прекарваме там и минаваме. Чичковците са много точни и не правят проблем. Потвърждение на това е, че онзи ден Темпрата мина Адресът е София, ул. "Резбарска" No.2 За Фиата ми взеха 40 лв. През март за Капата ми взеха 50 лв.
            Един за всички, всички за мен

Коментар

Днес минах на преглед с Бравото в пункта на бул. Гоце Делчев и ул. Боянски водопад. Таксуваха ме 48лв.
              Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

В момента в един от сайтовете за колективно пазаруване има оферта за ГТП на стойност 28 лв.
                Един за всички, всички за мен

Коментар

Днес, СБА Младост, 45лв.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

В София не ви жалят, но пък са ви по-ниски данъците на колите Yellow_Flash_Colorz_PDT_31

Коментар

coolboby написа:
                      В София не ви жалят, но пък са ви по-ниски данъците на колите Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                      Напротив, мисля че са най високите за сравнение в Самоков данъка на пунтото с отстъпката ми е точно 165лв, в София е близо 200лв
                      punto HGT

Коментар

Днес помолих баща ми да закара "Браво"-то на технически преглед в Тутракан и от него разбрах , че струвало 50 лв. Висока ми се вижда тази цена за БГ , като се има в предвид че аз в Швеция плащам 65 лв. Между другото тук не се изисква да имаш пожарогасител и аптечка- искат само триъгълник.
                        SEAT Leon Cupra 300
                        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

02.08.2012 при "Меги-В.С." ООД, Дружба 1 (зад община Искър) - 50лв.Работят всеки ден (без почивен ден) от 08:00 до 18:00.
                          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Април - 45лв - без данък! Цените се определят май от проблемите за които си затварят очите :D
                            Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Е как пък ще мина на преглед, без предварително да знам колко ще платя?! Като минавате, няма ли ги цените на видно място, не питате ли? Няма начин да някой да ми каже "Тука за едно две неща си затворихме очите, затова - 10 лева отгоре." Веднага следва обаждане в полицията и жалба Ами нали утре ще пуснат така някой нередовен, който вдругиден ще направи ПТП заради неизправния си автомобил... Предлагам който мине преглед без реално колата му да е прегледана - да подава сигнал. В полиция или ДАИ или който отговаря за тея неща. Като се получат множество сигнали за определен сервиз...

Коментар

41лв с газ35 без газ или за дизелСБА-Ст.Загора
                                Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Working...
                                X