Аз последните три пъти ходих тук -> https://maps.google.bg/maps?q=42.684...t=h&z=19Все по 30 лева вземаха, тази година ме изненадаха с 50 лева . Е няма да повторя,...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГТП цени?
Collapse
X
-
vital написа:Люлин - трафопоста - 40лв, за газова 60.punto HGT
Коментар
-
В циганската махала по пътя за летището - 30 лв. Моята я прекарах преди месец почти, един приятел си прекара неговата сега в петъкFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
Аз горещо препоръчвам пункта за ГТП, който се намира точно пред мелницата. Всичките ни коли ги прекарваме там и минаваме. Чичковците са много точни и не правят проблем. Потвърждение на това е, че онзи ден Темпрата мина Адресът е София, ул. "Резбарска" No.2 За Фиата ми взеха 40 лв. През март за Капата ми взеха 50 лв.Един за всички, всички за мен
Коментар
-
Днес помолих баща ми да закара "Браво"-то на технически преглед в Тутракан и от него разбрах , че струвало 50 лв. Висока ми се вижда тази цена за БГ , като се има в предвид че аз в Швеция плащам 65 лв. Между другото тук не се изисква да имаш пожарогасител и аптечка- искат само триъгълник.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
02.08.2012 при "Меги-В.С." ООД, Дружба 1 (зад община Искър) - 50лв.Работят всеки ден (без почивен ден) от 08:00 до 18:00.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Е как пък ще мина на преглед, без предварително да знам колко ще платя?! Като минавате, няма ли ги цените на видно място, не питате ли? Няма начин да някой да ми каже "Тука за едно две неща си затворихме очите, затова - 10 лева отгоре." Веднага следва обаждане в полицията и жалба Ами нали утре ще пуснат така някой нередовен, който вдругиден ще направи ПТП заради неизправния си автомобил... Предлагам който мине преглед без реално колата му да е прегледана - да подава сигнал. В полиция или ДАИ или който отговаря за тея неща. Като се получат множество сигнали за определен сервиз...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар