Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГТП цени?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Миналата година ГТП по това време ми беше 25 лв. , тази година цената му беше същата .
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
      Миналата година ГТП по това време ми беше 25 лв. , тази година цената му беше същата .
      И тази година минах ГТП за 25 лв.
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
        V.Vencislavov написа:
        Аз под 35лв не съм виждал. Къде са тия прегледи за 25лв ? В Плд мин година май-юни ми взеха 35 на пункта, който е до кръстовището на Мото Фое (след него веднага в дясно като се идва от центъра)Сега ми е по-удобно в София да мина, нз къде обаче... то не че има значение, всички си вършат работата през пръсти. Чувал съм даже, че можеш да минеш само с документи някъде, без самата кола !?!?

Коментар

Fujitzo написа:
          dobrujanetza написа:
          V.Vencislavov написа:
          Аз под 35лв не съм виждал. Къде са тия прегледи за 25лв ? В Плд мин година май-юни ми взеха 35 на пункта, който е до кръстовището на Мото Фое (след него веднага в дясно като се идва от центъра)Сега ми е по-удобно в София да мина, нз къде обаче... то не че има значение, всички си вършат работата през пръсти. Чувал съм даже, че можеш да минеш само с документи някъде, без самата кола !?!?
          И в Бургас макар и рядко още се намират такива пунктове, иначе редовен преглед варира 30-40лв.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

В новооткрит пункт в с. Леденик 22лв. редовен преглед преди седмица.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Аз минах в Мотоексперт миналия месец, 30лв.
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Спомням си,че когато взех Фиатката в враца платих 28лв. това става 2008 за 2 минути стана работата

Коментар

35 лв. сервиза до кръстовището на суходол
                  Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)

Коментар

batproho написа:
                    Fujitzo написа:
                    dobrujanetza написа:
                    V.Vencislavov написа:
                    И в Бургас макар и рядко още се намират такива пунктове, иначе редовен преглед варира 30-40лв.
                    Има ги доста, но май вече ги е страх да пускат току така. Като водих бившата (кола - Поло) на преглед, в сервиз, в който един познат познава всичките, доста се дърпаха първоначално. "Ама колата в движение ли е, с нея ли сте, къде сте паркирали... Показахме я през прозореца и попълниха документите Иначе като регистрирахме на баща ми Бравото в КАТ един дъртофелник и на мен ми се заяждаше, че не мога да натискам плавно спирачката "а ако валеше, така ли щеше да наковеш, знаеш ли как щеше да се пребиеш ?! .... имаше и коментари, че не си заслужаваш книжката и дано в някой друг живот се науча да гледам знаците. Леле как бях недоспал няколко вечери, идваше ми да го метна долу в канала... А, и .... "тая кола няма никакви спирачки !" ... е как ше има като е изгасен двигателя....
                    In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

25 лв преди месец в Ямбол, в един много забутан сервиз в двора на бившите "таксиметрови превози". (Обаче си имаше доволна опашка от чакащи, и пред мен, и след мен).Общо взето огледаха колата, спирачки, окачване, светлини, изгорели газове...

Коментар

Оставих колата на един приятел да я закра на преглед онзи ден, той я закарал в сервиза на негов познат, всичко минало идеално, само го помолили да ми предаде, ако ме спрат катаджии за ксеноновите фарове да съм кажел, че съм ги монтирал след прегледа, щото вече били забранени за монтиране и важали само заводските, а те в протокола за прегледа писали, че съм си с обикновенни заводски а не с ксенони.Има ли такова нещо или са се филмирали ?

Коментар

30лв ако отидеш с колата40лв ако си без нея
                          Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

mnpenchev написа:
                            Оставих колата на един приятел да я закра на преглед онзи ден, той я закарал в сервиза на негов познат, всичко минало идеално, само го помолили да ми предаде, ако ме спрат катаджии за ксеноновите фарове да съм кажел, че съм ги монтирал след прегледа, щото вече били забранени за монтиране и важали само заводските, а те в протокола за прегледа писали, че съм си с обикновенни заводски а не с ксенони.Има ли такова нещо или са се филмирали ?
                            Ксеноновите фарове официално никога не са били разрешени.Води се изменение на конструкцията на автомобила, веднъж го обсъждахме и бях наизвадил един билюк наредби... не ми се търсят пак сега.

Коментар

Аз прегледа го минах в събота 4 юни срещу 39 лева. От години посещавам един и същ пункт и винаги са гледали изгорели газове, спирачки и светлини, обаче тази година ме изненадаха с това че прегледа наистина си беше преглед. В смисъл че единия пич слезе в канала и подробно огледа всичко отдолу, проверка на всички възможни светлинни сигнали , спирачки, изгорели газове, дори (за пръв път в живота ми се случва, а не съм млад човек ) провериха къде ми светят фаровете с уреда, който съм виждал само на картинка.И така...
                              ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
                              ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
                              ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

ГТП цени?

Здравейте,Споделете къде в София сте правили възможно най-скоро ГТП и колко е струвало.Нещо напоследък се срещат прекалено различни цени, та за това ме интересува какви са актуалните цени към момента.Двама приятели са минали относително скоро и единия е платил 50лв, другия 30лв. Явно има полза да се пита преди да се ходи :D
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X