Във Видин : 1. ГТП - 30лв.2. Лепенето на стикер на бутилката - 15лв.3. Стикер "ГАЗ" от пазара ако нямаш - 1лв.4. Преглед пожарогасител (стикер) - 10лвТова са редовните цени ако минеш с всичко на 6, иначе + 10-20лв според зависи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГТП цени?
Collapse
X
-
ходих със служебната в СБА Младосткакто казаха по-нагоре - 38 левапрегледа е пълен майтапсамо спирачки и вредни газове...светлини отгоре-отгоре...иначе чек-листа е сигурно с 50 позиции...интересно като отида догодина с Бравото дали ще се светнат че трябва да ми щракнат следваща дата след две, а не след една година
Коментар
-
На мене ноември миналата година ми взеха 30 лв в София зад петрола дето е срещу Кат. Погледнаха ми само спирачките и ръчната и ми направиха забележка за пукнатата броня.Преди това минах в кат за смяна на номера без да имам валиден прегледhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
30 левчета в Плевен.За проверка на пожарогасител миналата година беше 4 лв, на газовата 15, а стикера за газ - 5 лв. Тази година ще видим.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Ами на мен преди 2 години ме одраха с 35лв! За леки коли беше 30, но на мен ми казаха "ти мислиш ли, че на тази кола всичко и е наред?" Аз предпочетох да си спестя скандала за 5лв, защото прегледа трая около 30 мин и вече ми беше писнало! Около 10 мин се мъчиха да измерят нещо - май вредните емисии! Една дебелана ми каза "ти знаеш ли как се натиска плавно педала? ДАЙ НА МЕН!!!"Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
rebel написа:Ами на мен преди 2 години ме одраха с 35лв! За леки коли беше 30, но на мен ми казаха "ти мислиш ли, че на тази кола всичко и е наред?" Аз предпочетох да си спестя скандала за 5лв, защото прегледа трая около 30 мин и вече ми беше писнало! Около 10 мин се мъчиха да измерят нещо - май вредните емисии! Една дебелана ми каза "ти знаеш ли как се натиска плавно педала? ДАЙ НА МЕН!!!"Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
абе какво да ти кажа - тука толкова некадърници има, че ми е писнало да се разправям вече....те всички като ме видят с тая кола(крайслер ПТ круизер) и почват да говорят глупости! Случвало ми се е в Балканстар (които са вносители на крайслер) да не могат да натегнат ръчната спирачка. Приемчика излезе и почна да ми обяснява, че имало някакъв електронен датчик, който сам опъвал жилото и един мармот.....една година по-късно я закарах на някакво майсторче за смяна на маслото и....о чудо....натегна я с ключ....абе ужас...е**ти смотаняците!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Днес го минах "прегледа" за 30 лева + 3 лева за лепенка на пожарогасителя, която никой и не погледна, а това ме подсети, че миналата година бях забравил да мина първо за лепенка на пожарогасителя, но също никой не пита за него. Неслучайно съм сложил и прегледа в кавички, защото освен обичайното тестване на спирачките, абсолютно нищо не гледаха - нито светлини, нито нищо, просто изчакахме "технологичното време", двайсетина минути ли е, не знам точно колко, лелята беше възседнала една печка в стаичката си и ние й правихме компания, докато оформят документите. Пълна пародия са тези прегледи.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар