извинявам се за тъпата темичка, ама понеже няма аз да минавам прегледа и се чудя колко парички да оставя на човека за минаването. естествено питам за официалната такса
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГТП цени?
Collapse
X
-
В СБА-Кюстендил, както следва: 19 лв. - преглед - съответно 4 лв. ако си с гражданска от ДЗИ!11 лв. - преглед на АГУ! (какъв ти преглед - не я и погледнаха - само лепят стикерче на бутилката) 3 лв. - преглед на пожарогасител. 33 лв. общоVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Re: колко парички е прегледа /ГТП/ в момента
pakumba написа:извинявам се за тъпата темичка, ама понеже няма аз да минавам прегледа и се чудя колко парички да оставя на човека за минаването. естествено питам за официалната такса
Коментар
-
Rayo написа:мен ме одраха с 30 -- 25 за сервиза и 5 държавна такса. това на бул. Гоце Делчев два светофара преди Южния парк.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Rayo написа:мен ме одраха с 30 -- 25 за сервиза и 5 държавна такса. това на бул. Гоце Делчев два светофара преди Южния парк.
Коментар
-
Farta написа:бате, отиваш на мототехника (на около 200 м в дясно от Хладилника по драгалевско шосе) - 25 лв., няма такси, няма дяволи... лепят ти стикер и си заминаваш по живо по здраво... там си минавах едно време с типото, сега с бравото... хора няма, грижи също! Yellow_Flash_Colorz_PDT_11Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Да извадя тази тема от пепелта.Днес минах ГТП в СБА-Младост, за което заплатих 38лв. Провериха спирачки, светлини и вредни емисии.Разбрах, че много по-лабаво било минаването в КРАФТ (Дружба 1) за цена от 36лв.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:варира между 30-35 лвAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар