Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

100 000 пъти "Стигни жив", вчера 10 не успяха

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

100 000 пъти "Стигни жив", вчера 10 не успяха

FIAT - TIPO 2.0i.е

Тва е поредното разединение на държавата. Вместо да се направи една голяма, мащабна акция, групират се 5 -10 вестника, радиа, тв, и т.н. и се дава някво име. Честно казано не мисля че ще има някакъв ефект, въпреки че се надявам да не е така.

Коментар

Великият израз "на мен не може да ми се случи такова нещо" е достатъчна причина заради която смятам че и да залепя това стикерче на колата си няма да спася някого понеже и да го прочете някой ще си каже горната реплика.Ако не се замислят още като се качват в колата и гледайки многобройните катастрофи които аз виждам почти всеки ден из София и България нищо не може да му помогне.Това е лично моето становище и след като отзад бях ударен с над 100km/h и човека каза "аз не те видях" а аз бях с огромно зелено комби спрял на светофар се замислих че надали ще види и ще му направи впечатление една лепенка с някакъв надпис....Дано не съм прав и само аз така да си мисля....
      Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

zfa159 написа:
        Великият израз "на мен не може да ми се случи такова нещо" ...
        Баща ми едно време, когато бях на 14-15 и исках да ходя на дискотеки, и го придумвах с думите "Аиде де, никога не съм имал проблеми, никога не са ме били... " отговаряше: "То това фаталното само веднъж става..." Много му се нервирах, но тази негова реплика и до ден днешен ме води и ме кара да внимавам какво правя и да мисля преди да се хвърля в начинание... :D Лепенката те кара да се замислиш, когато я прочетеш... а такива нелепи неща от сорта на "Аз не те видях..." са индикация, че мислиш за нещо друго, а не за това, че караш оръжие... А с оръжие се борави с мисъл, внимание и знание

Коментар

Същото като идеята да се лепят стикери на колите с газ- за да се вижда, че колата е взривоопасна и по този начин, разбираш ли, да се избягват катастрофи. Пълни глупости. Ако някои се надене във Фичката като в случая с zfa159, бутилката ще е след кръстовището преди да гръмне. Изобщо, тези стикери са за хората, които си ги слагат. Не можеш да разчиташ, че ще го видят от другата кола и ще " карат умно" и ще те оставят да стигнеш жив. Така виждам аз нещата... дано да ни сам прав...

Коментар

Идеята не е лоша. Достатъчно е това че се коментира. Лично на мене тези неща ми правят впечатлиние. Лошото е че човек седне ли зад волана много се променя. Става агресивен и т.н. Наблюдавам го по себе си.
            Fiat Punto 1.7TD

Коментар

Колеги от скоро имам лепенка на Ланчиата - "Обади се като стигнеш" Лепнах я над левия стоп. Голяма е, бяла и на фона на тъмно синият автомобил се вижда отлично. И понеже скоро правих ремонт по двигателя/сменях клапаните, поради превъртял ангренаж, добре, че не отиде някое бутало/, сега се движа бавно и културно по пътя. Не знам дали е заради лепенката, но сега никой не се лепи отзад да ме "натиска".
              Вече нямам италянска машина

Коментар

zdravgo написа:
                ... сега се движа бавно и културно по пътя. Не знам дали е заради лепенката...
                Както казах по-горе, лепенките са за лично успокоение. Като си караш бавничко, тоя дето се е набрал яко, да пробва колко дига, дали ке види стикерчето преди да ти влезе в багажника?

Коментар

Идиота ще ти влезе в багажника и със и без стикер. Но идеята е този стикер да накара хората, които имат поне малко акъл в главите да се позамислят когато тръгнат на път. А пък идиотите на пътя, като че ли не се влияят и не се съобразяват с нищо и никого.
                  Вече нямам италянска машина

Коментар

Има ли някой излишен стикер. Забравих да си купя вестника тогава и сега ме е яд. Ако има някой да свирка.

Коментар

аз го имам а пък в момента нямам автомобил на който да го залепя така че щом е за добра кауза ще го подаря с огромно удоволствие но съм от Лозенец пък като гледам не сме много близко един до друг

Коментар

Working...
                      X