Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
100 000 пъти "Стигни жив", вчера 10 не успяха
Collapse
X
-
Великият израз "на мен не може да ми се случи такова нещо" е достатъчна причина заради която смятам че и да залепя това стикерче на колата си няма да спася някого понеже и да го прочете някой ще си каже горната реплика.Ако не се замислят още като се качват в колата и гледайки многобройните катастрофи които аз виждам почти всеки ден из София и България нищо не може да му помогне.Това е лично моето становище и след като отзад бях ударен с над 100km/h и човека каза "аз не те видях" а аз бях с огромно зелено комби спрял на светофар се замислих че надали ще види и ще му направи впечатление една лепенка с някакъв надпис....Дано не съм прав и само аз така да си мисля....Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
bubachko
zfa159 написа:Великият израз "на мен не може да ми се случи такова нещо" ...
Коментар
-
Същото като идеята да се лепят стикери на колите с газ- за да се вижда, че колата е взривоопасна и по този начин, разбираш ли, да се избягват катастрофи. Пълни глупости. Ако някои се надене във Фичката като в случая с zfa159, бутилката ще е след кръстовището преди да гръмне. Изобщо, тези стикери са за хората, които си ги слагат. Не можеш да разчиташ, че ще го видят от другата кола и ще " карат умно" и ще те оставят да стигнеш жив. Така виждам аз нещата... дано да ни сам прав...
Коментар
-
Колеги от скоро имам лепенка на Ланчиата - "Обади се като стигнеш" Лепнах я над левия стоп. Голяма е, бяла и на фона на тъмно синият автомобил се вижда отлично. И понеже скоро правих ремонт по двигателя/сменях клапаните, поради превъртял ангренаж, добре, че не отиде някое бутало/, сега се движа бавно и културно по пътя. Не знам дали е заради лепенката, но сега никой не се лепи отзад да ме "натиска".Вече нямам италянска машина
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар