Как стоят нещата с фишовете? На мен за непоставен колан ми пишат фиш на стойност 50лв. на приятел мина на червено на сфетофар му пишат фиш за 20лв. Къде е логиката се питам аз? Значи той застрашава животи, а аз застрашавам само моя си и ме наказват с по-голяма глоба от неговата. Плащат ли се тези фишове, защото много познати казват, че не си ги плащат техните?Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плащате ли си фишовете?
Collapse
X
-
До колкото съм запознат ако в период от 30дни не платиш фиша , фишът става акт демек и точки взимат.А рано или късно ще трябва да го платиш и тогава ще е с лихви и прочие. Днес не можеш да минеш преглед ако не си платил данък , а утре ако не си платил фиш или акт няма да можеш да минеш преглед или кой знае какво още!Аз имам един акт не платен от преди 6год. Тогава актовете се плащаха в общината а не в КАТ. И до ден днешен когато ходя в кат по някъв повод ми излизат тези десет-е лева но никои не ми казва нищо за тях и аз също си трая Пък да видим до кога.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Re: Фиш
levski_goalkeeper написа:Как стоят нещата с фишовете? На мен за непоставен колан ми пишат фиш на стойност 50лв. на приятел мина на червено на сфетофар му пишат фиш за 20лв. Къде е логиката се питам аз? Значи той застрашава животи, а аз застрашавам само моя си и ме наказват с по-голяма глоба от неговата. Плащат ли се тези фишове, защото много познати казват, че не си ги плащат техните?
Коментар
-
jorko написа:levski_goalkeeper написа:Как стоят нещата с фишовете? На мен за непоставен колан ми пишат фиш на стойност 50лв. на приятел мина на червено на сфетофар му пишат фиш за 20лв. Къде е логиката се питам аз? Значи той застрашава животи, а аз застрашавам само моя си и ме наказват с по-голяма глоба от неговата. Плащат ли се тези фишове, защото много познати казват, че не си ги плащат техните?ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
-
ivo_Brava написа:jorko написа:levski_goalkeeper написа:Как стоят нещата с фишовете? На мен за непоставен колан ми пишат фиш на стойност 50лв. на приятел мина на червено на сфетофар му пишат фиш за 20лв. Къде е логиката се питам аз? Значи той застрашава животи, а аз застрашавам само моя си и ме наказват с по-голяма глоба от неговата. Плащат ли се тези фишове, защото много познати казват, че не си ги плащат техните?
Коментар
-
а аз застрашавам само моя си
Коментар
-
jorko написа:ivo_Brava написа:jorko написа:levski_goalkeeper написа:Как стоят нещата с фишовете? На мен за непоставен колан ми пишат фиш на стойност 50лв. на приятел мина на червено на сфетофар му пишат фиш за 20лв. Къде е логиката се питам аз? Значи той застрашава животи, а аз застрашавам само моя си и ме наказват с по-голяма глоба от неговата. Плащат ли се тези фишове, защото много познати казват, че не си ги плащат техните?ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
-
чл. 186, ал. (7) от ЗДвП Издаден фиш, глобата по който не е платена доброволно в 7-дневен срок от датата на издаването му, се смята за влязло в сила наказателно постановление и се изпраща за събиране на публичния изпълнител.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Не, щото нямам. Но може да не ги плащаш, ако не искаш. Но един ден ще опреш до някакъв документ, който няма да ти издадат за неплатени глоби и тогава ще трябва да ги платиш с лихвите, ако преди това не те пратят на публичен изпълнител, където със сигурност ще ти набъбне сметката сериозно.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар