не може в най-голямата икономика в света 200 и кусур милиона човека да работят и да плащат данък, който реално не дължат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
искате ли си касов бон?
Collapse
X
-
искате ли си касов бон?
Sev написа:не може в най-голямата икономика в света 200 и кусур милиона човека да работят и да плащат данък, който реално не дължатFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:BO написа:И викаш братовчедка ти след това не е плащала нито цент данък на държавата под каквато и да е форма от трудовото й възнаграждениеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:... биха повярвали че щерките са им негърки, отколкото че онва там било страната на свободата......Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Sev написа:не може в най-голямата икономика в света 200 и кусур милиона човека да работят и да плащат данък, който реално не дължатAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Плюс това те отдавна не са най- голямата икономика в светаBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Относно данъците в щатите знам от мои колеги в университета ( и то доста ), че когато се върнаха от бригади там им върнаха данъците, които са платили.Не знам за редовия американец какво и колко и дали плаща, но на временно пребиваващите така да се кяже явно им връщат данъка.Вярно, че трябваше да подават документи и да чакат няколко месеца, но им ги върнаха. Я някой да се опита тук да си върне данък ? :P :D П.П. Изобщо не ми се живее в Щатите, нито харесвам начина им на живот, нито философията им. Откровено казано са ми противни в много отношения, но тук говорим за данъците и затова ги давам като пример конкретно за това.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Mupo написа:Единствените, който тръбят, че са най-велики са самите американци. Преди известен период от време, Европейският съюз ги задмина също. :D СориBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар