Последната 2 седмици ходим по разни кръчми по южното черноморие. Навсякъде дават само служебен бон като ти носят сметката и се правят на ударени като искаш касов бон. В Созопол се събра целия персонал барабар с управителката на касовия апарат, за да ни пуснат касов бон след като си поискахме. Смятайте колко често пускат касов бон. Та интересно ми е вие обръщате ли внимание какъв бон ви дават като ви носят сметката и искате ли си касовия бон по заведенията като не го донесат?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
искате ли си касов бон?
Collapse
X
-
Immortal написа:Изобщо, ама изобщо не ме интересува какво ми дават.Данъчните да си ги гонят, не е моя работа.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Винаги. Утре ако ме хвани някоя диария или недай си боже нещо сериозно, по-добре да имам нещо черно на бяло. Вече не само искам касов бон, ами и ги пазя. Откакто ги пазя съм много добре. Купух си наскоро един простир за дрехи, който след седмица се счупи. Върнах го и ми дадоха друг. Ако бях изхвърлила касовата бележка, щях да съм 40 лева назад. Мисля, че е задължение на всеки да иска касов бон - както z_sutrov каза, в тази сума има данъци, които някой си ги прибира, а след това ревем, че няма пари.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
искате ли си касов бон?
Искам касов бон и от тоалетни даже , ама кой знае защо забравят след това да ми искат мангизи Вчера в един магазин закупихме един от двата статива за рисуване.Прибрахме се в къщи и установихме , че един шарнир е строшен .Газ обратно , ама като не взела моята съпруга касовата бележка ....последва диво прехвърляне на колички и преследване на купувачи с надзъртане в пазарските им транспорти дорде я намерим заветната хартийка.Сменихме стативът , а по-горе отказващите касови бонове да ми кажат как бихме го сторили , ако я нямаше бележката.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар