Касовите бележки повечето пъти не ги вземам даже. Ама ми прави впечатление че дават навсякъде, поне в София. В работата също всичко се чука, като в края на деня се отчитаме, и тежко теб ако ти излизат повече от +/- 5 лева разлика. Шефовете подивяват .Иначе и според мен, прекалено много се заяжда държавата с дребните капиталисти. Трябват големи топки да се захванеш да си правиш собствен бизнес, защото колкото и изряден да си, пак могат да ти се хванат за нещо.От друга страна не ми харесва че очакват от мен работодателите да съм съпричастен с проблемите им. Да, разбирам, трудно е, бизнеса бил в застой,... Ама не аз имам 3-4 апартамента, аз не ходя по пет пъти в годината на почивки, не аз си сменям колата през 3-4 години, както и да имам две такива + джиБ, аз нямам вила в село под Рила. Та видиш ли много нервни нямало работа, "кво ще се прави не знам" .
Служебен обяд в кръчма, в малко градче (без значение къде). На края естествено искат фактура, за да могат да се отчетат. Отговора на сервитьора "Ква фактура, днеска е неделя"
steven написа:
Коментар