Пералнята е whirlpool fl5064. Преди няколко дни прах един килим, ресните на който буквално се разпаднаха. Предполагам, че филтърът се е запушил, защото не изпомпва вода. Завъртях го на четвърт оборот наляво, повече не може. Не мога да го издърпам, не мърда. Някаква идея как да го извадя?? мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за филтър на пералня.
Collapse
X
-
имам подобна пералня (модела не е същия) филтера се вади трудно с много дърпане. Завърташ го на ляво и дърпаш силно или някой мъж да го направи, в нас аз го вадя жена ми не можеAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
-
Това е едиствения начин, много пъти съм се мъчил. Опитай, докато дърпаш да я раздвижиш в различни посоки.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:Това е едиствения начин, много пъти съм се мъчил. Опитай, докато дърпаш да я раздвижиш в различни посоки.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Mupo написа:Пробвай с много рязко завъртане наляво, направо с удар. Предишната пералня Candy, беше така. С клещи и какво ли не, не се отвиваше.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ivancho написа:ако е удобно е добре да издърпаш маркуча на изходящата вода, и да източих пералнята на 2-3 пъти в лиген, и след това да го лашнеш филтъра, че иначе всичко ще ти изтече в стаята, е освен ако не ти е в банята пералнята деВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
nikolce написа:ele, мъж няма ли у вас?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
кола
Повечето са от задния капак или от долу 2 винтацелия филтър сигурно не е скъпо ама трябва да търсиш същото нещо такова ли е http://www.delta-elis.com/imgdir/203...dex.php?l=1124
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар