разделяй и владей...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Борисов забрани прозводството на цигарени гилзи!
Collapse
X
-
Забраниха производството и търговията на хартиено изделие ... следващата стъпка е да се забрани тютюнопушенето навсякъде и ще станем държава тип кокаинов картел - ще произвеждаме тютюн, обаче няма да го използваме лично, че иначе началник смянатаSev написа:че като е личен избор - вадиш 5-10 лева, купуваш си цигари и това е
Коментар
-
jorko написа:Забраниха производството и търговията на хартиено изделие ... следващата стъпка е да се забрани тютюнопушенето навсякъде и ще станем държава тип кокаинов картел - ще произвеждаме тютюн, обаче няма да го използваме лично, че иначе началник смянатаSev написа:че като е личен избор - вадиш 5-10 лева, купуваш си цигари и това еAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:jorko написа:Забраниха производството и търговията на хартиено изделие ... следващата стъпка е да се забрани тютюнопушенето навсякъде и ще станем държава тип кокаинов картел - ще произвеждаме тютюн, обаче няма да го използваме лично, че иначе началник смянатаSev написа:че като е личен избор - вадиш 5-10 лева, купуваш си цигари и това е
Коментар
-
Борисов забрани прозводството на цигарени гилзи!
Аз пък се мая на една друга тенденция в световен мащаб :Ограничава се тютюнопушенето , в най-черни краски се изтипосват пушачите , а в същото време навсякъде се мъчат да узаконят употребата на марихуана и тям подобни....На туй к’во му казвате ?!?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Борисов забрани прозводството на цигарени гилзи!
Румен_Хинчев написа:Аз пък се мая на една друга тенденция в световен мащаб :Ограничава се тютюнопушенето , в най-черни краски се изтипосват пушачите , а в същото време навсякъде се мъчат да узаконят употребата на марихуана и тям подобни....На туй к’во му казвате ?!?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Аз пък се мая на една друга тенденция в световен мащаб :Ограничава се тютюнопушенето , в най-черни краски се изтипосват пушачите , а в същото време навсякъде се мъчат да узаконят употребата на марихуана и тям подобни....На туй к’во му казвате ?!?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Румен_Хинчев написа:Аз пък се мая на една друга тенденция в световен мащаб :Ограничава се тютюнопушенето , в най-черни краски се изтипосват пушачите , а в същото време навсякъде се мъчат да узаконят употребата на марихуана и тям подобни....На туй к’во му казвате ?!?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Аз пък се мая на една друга тенденция в световен мащаб :Ограничава се тютюнопушенето , в най-черни краски се изтипосват пушачите , а в същото време навсякъде се мъчат да узаконят употребата на марихуана и тям подобни....На туй к’во му казвате ?!?
Коментар
-
Sev написа:всички знаем, че това се практикува заради по-ниската ценасигурно 1% го правят заради качествотобраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Sev написа:всички знаем, че това се практикува заради по-ниската ценасигурно 1% го правят заради качеството
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар