АААААААААААААа какви са тези глупости каква е тази игра?Ще кажеш че никога не са играли заедно, ужас как може дано да ги бием
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво правят националите бре
Collapse
X
-
Там е работата, че нищо не правят. Аз от самото начало съм против Стоичков да е треньор. Като футболист качествата са му безспорни, ама не може да те турят на такъв пост без никакъв опит. Разбира се има си и изключения, ама си мисля че Стоичков не става за тая работа. Е Мъри примерно. Беше пред изхвъляне от Левски след мача с Беверен, ама той поне работи. От сутрин до вечер е на герена. Рийкард, и с него беше така. Ама работят. Мачове имат всяка седмица. А не тука с 2 мача на 4 месеца. Е днеска примерно Янкович, още не знае къде е. 70-та минута стана оня не знае къде е. Добре че изкара Кишишев че и той не знаеше къде е. Бербатов явно днеска си е купил ВИП билет за зрител от мястото на събитието. Абе е..... му майката с извинение. Херпес ше ми излезне от нерви по тия
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:Въобще не им пука на националите дали ще бият или паднат те си гледат себеси никой не играе за България Това не са българи.Срам ме е от тази точка.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:Todor_Gagovski написа:Въобще не им пука на националите дали ще бият или паднат те си гледат себеси никой не играе за България Това не са българи.Срам ме е от тази точка.фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар