Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво правят националите бре

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво правят националите бре

АААААААААААААа какви са тези глупости каква е тази игра?Ще кажеш че никога не са играли заедно, ужас как може дано да ги бием
    FIAT - TIPO 2.0i.е

малиииии... аз да ида там повече положения ше им направя и повече топки ше спася... ужас, малиии
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

оооо 2:0 ... надобрели сме

Коментар

Там е работата, че нищо не правят. Аз от самото начало съм против Стоичков да е треньор. Като футболист качествата са му безспорни, ама не може да те турят на такъв пост без никакъв опит. Разбира се има си и изключения, ама си мисля че Стоичков не става за тая работа. Е Мъри примерно. Беше пред изхвъляне от Левски след мача с Беверен, ама той поне работи. От сутрин до вечер е на герена. Рийкард, и с него беше така. Ама работят. Мачове имат всяка седмица. А не тука с 2 мача на 4 месеца. Е днеска примерно Янкович, още не знае къде е. 70-та минута стана оня не знае къде е. Добре че изкара Кишишев че и той не знаеше къде е. Бербатов явно днеска си е купил ВИП билет за зрител от мястото на събитието. Абе е..... му майката с извинение. Херпес ше ми излезне от нерви по тия

Коментар

...2 гола за 2 минути... не е зле!Браво! Можели да играят значи...

Коментар

Дето вика един наш много популярен водещ: - БОЖЕ ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ !!!Не заслужавахме според мен точката.

Коментар

..и мен ме е срам от тази точка... но пък с оглед на квалификациите (и утопичните надежди за класиране) е добре.
              FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Много слаби, много. Ама ме изкефиха много като нанизаха двата гола. Но с такава игра няма да стигнем далече. Стоичков такава трагична физиономия имаше като ни вкараха и втория гол, че........ Май ако направи още няколко такива мачове и ще си ходи, щотоооооо....

Коментар

трагедия! с гошко пеев, който го гонят от всеки отбор, а играе титуляр и бербатов на три инжекции това е чудо. а за защитата мисля, че всичко е казано - тунчев и топчо :D , просто няма кой. много ще е трудно ако не и невъзможно. все пак успех._________________
                  UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

Мале, мале

Ако така играем и за напред дано поне от хорска срама да ни бият само с по3-4 на 0.Какъв е този отбор който илезе като титуляри незнам от къде го събра незнам но нормално 1 мач на м,омчетата ще се стегнат ще се оправят
                    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Въобще не им пука на националите дали ще бият или паднат те си гледат себеси никой не играе за България Това не са българи.Срам ме е от тази точка.
                      HONDA I-VTEC

Коментар

Todor_Gagovski написа:
                        Въобще не им пука на националите дали ще бият или паднат те си гледат себеси никой не играе за България Това не са българи.Срам ме е от тази точка.
                        ...ми те знаят къде е парата и знаят че не е с Българския Национален Отбор... представи си се контузи в мач на България и после месеци не играе в клуба си... то си е чиста загуба на пари това

Коментар

Mazgarev написа:
                          Todor_Gagovski написа:
                          ...ми те знаят къде е парата и знаят че не е с Българския Национален Отбор... представи си се контузи в мач на България и после месеци не играе в клуба си... то си е чиста загуба на пари това
                          те си имат договори и твърда заплата почти никде вече го няма това !!! а веднъж контузиш ли се и да искаш не може да играеш на 100% особено ако в средата на сезона !
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                          X