Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полицейски номерца... мръсни и гадни..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги , струва ми се , че в случая КАТ само се възползват от ситуацията , тъй като маркировката от всякакъв вид е от компетенциите на АПИ ( по републиканската пътна мрежа ) и на общините ( в населените места ).
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

infineon написа:
      Е какво лошо има в това? Нека ги спират чужденците и особено турците. И без това са дошли тука само да минават и замърсяват поне да оставят малко пари и за българите.Сякаш като идеш в Сърбия нас малко ни скубят.Важното е че не се заяждат с българите. Евала на КАТ.
      и какво точно те оскубаха в Сърбия?
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
        infineon написа:
        Е какво лошо има в това? Нека ги спират чужденците и особено турците. И без това са дошли тука само да минават и замърсяват поне да оставят малко пари и за българите.Сякаш като идеш в Сърбия нас малко ни скубят.Важното е че не се заяждат с българите. Евала на КАТ.
        и какво точно те оскубаха в Сърбия?
        Без нарушаване на правилника!

Коментар

Елате и минете пътя Балчик-Дуранкулак и после пак ми говорете как можело да ги бръснат така. Тея румънци и 10 пъти да ги глобиш пак ще им е малко и понеже 99,9% от простотиите им по пътя остават ненаказани, нека ги скубят за несъществуващи нарушения, те са си наваксали, така поне малко да им държи влага в първите 10 км. Ние като идем в Румъния да не би да не ни рекетират, на Дунав мост като кажат няма винетки да си купиш и след 1 км те спират само теб от колона и питат за винетка. Айде стига с тази чуствителност. Турските ибрикчии не са по-различни
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
            Елате и минете пътя Балчик-Дуранкулак и после пак ми говорете как можело да ги бръснат така. Тея румънци и 10 пъти да ги глобиш пак ще им е малко и понеже 99,9% от простотиите им по пътя остават ненаказани, нека ги скубят за несъществуващи нарушения, те са си наваксали, така поне малко да им държи влага в първите 10 км. Ние като идем в Румъния да не би да не ни рекетират, на Дунав мост като кажат няма винетки да си купиш и след 1 км те спират само теб от колона и питат за винетка. Айде стига с тази чуствителност. Турските ибрикчии не са по-различни
            Как тъй няма винетки ?Винаги има и никой не ме е закачал ...всеки месец почти ходя у Влашко
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

то пък това с винетки все едно ние не го правим
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Манталитета и съзнанието на нашите полицаи е едно и също ,било на магистралата ,било при паркирането пред сградата на МВР.
                Прикачени файлове
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Коцев, адмирации за постовете ти, но честно казано тази снимка вече не знам дали има потребител на форума, който не я е видял няколко пъти...

Коментар

Метнах и тук защото става дума за полицаите , пък и чесно да ти кажа винаги щом прочета за полицаи веднага тая снимка ми е пред очите .Прав си , и последно вече ще я покажа на първия патрул който ме спре за проверка че си я имам на лаптопчето в чантата .Да им видя реакцията тогава .
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Дидо, моля те не дезинформирай обществеността!!! "Куките" ги пратиха на това място не за да глобяват, а да регулират и помагат!
                      Peugeot 301
                      Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

venco67 написа:
                        Дидо, моля те не дезинформирай обществеността!!! "Куките" ги пратиха на това място не за да глобяват, а да регулират и помагат!
                        Да, вчера и днес да... като пуснаха движението...Ама аз знам какво видях с очите си... човека ръкомахаше отчаян да обясни, че пътя е затворен, но ония го гледаха с влажен поглед в очакване... Знам си ги аз...А и те не бяха на кръстовището, където да упътват хората, а на обичайната си засада след ж.п. моста, пред ХЕС.

Коментар

Immortal написа:
                          venco67 написа:
                          Да, вчера и днес да... като пуснаха движението...Ама аз знам какво видях с очите си... човека ръкомахаше отчаян да обясни, че пътя е затворен, но ония го гледаха с влажен поглед в очакване... Знам си ги аз...А и те не бяха на кръстовището, където да упътват хората, а на обичайната си засада след ж.п. моста, пред ХЕС.
                          Той човека го казва тва с ирония.Усетих тънкия му намек.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

venco67 написа:
                            "Куките" ги пратиха на това място не за да глобяват, а да регулират и помагат!
                            Те милите толкова рядко извършват тия дейности, особенно втората, че за всяко такова пращане трябва да минават седмичен инструктаж и обучение........
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                              venco67 написа:
                              "Куките" ги пратиха на това място не за да глобяват, а да регулират и помагат!
                              Те милите толкова рядко извършват тия дейности, особенно втората, че за всяко такова пращане трябва да минават седмичен инструктаж и обучение........
                              Да, ама не минават... оня ден в час пик на запекъл светофар един се опитваше да се прави на регулировчик... тъжна картинка - махаше с палката... никакви сигнали, не че някой щеше да го разбере и да беше ги подавал по устав, но голяма какафония става.
                              Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Бе на тях им трябва да знаят как се маха с финес като спираш кола за проверка, другите движения на кръстовището не са особенно важни......ти тия в СФ понякога се бъркат че често го играят регулировчици, че тия в провинцията ли......
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X