Здравейте колеги след като си продадох вярното и послушно Пунто,изпълних една много стара мечта.И аз взех че се Олибрих.Само дето е наи бързият мотор дето е създаван някога от Фиат но няма нищо поне я накиприх с газов инжекцион.Разликите с Пунтото са много големи и едва сега разбирам що е голяма кола,за сега след изминати 500км съм много доволен и мисля,че направих правилен избор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И аз предадох марката.
Collapse
X
-
п.с. Ланча, Алфа е все по-често предпочитаният избор и във този форум. Май никой вече не си купува ФИАТ .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Честито колега, със здраве да си я караш. Надявам се и аз някой ден да седна във либра.batproho написа:Май никой вече не си купува ФИАТ Rolling Eyes .
Коментар
-
Моята е от най постните Либри но няма нищо пак много си я харесвам,може би защото е 1.6 моторът за това ги няма много от екстрите.Тази в сравнение с Пунтото е космически кораб,доста време се мъчих докато науча как се пуска климатроника и трипа.Благодаря на всички за пожеланията.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
Честито и от мен колега,със здраве да си я караш и да изминеш милиони безаварийни километри с нея и само хубави моменти :P П.П.Наистина,че доста хора си накупихме отново италиански коли,но не от марката Фиат,ама примерно като знам,че на моята Алфа само емблемите са и на АлфаAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар