Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

L-carnitine + алкохол

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ewing сподели моля те как точно ти се прецака прасеца от карнитина, че да си имам едно на ум.ето една тема в друг форум, която съдържа доста интересна информацияhttp://www.bb-team.org/forums/viewthread/25936

Коментар

Най ме кефи следното "ТОВА НЕ Е МАГИЧЕСКА ДОБАВКА - работи, но иска правилен хранителен режим и тренировки."Нещо като - нашите хапчета ви помагат да отслабнете, но трябва да следвате диетичен и двигателен режим Че аз ако го следвам, що са ми прескъпите ви хапчета...
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

За триене
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

гадното обаче е че така се сваля от цялото тяло , имам предвид и мускулна маса затова е добре да се комбинира с аминокиселини или BCA
          Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

Е, то по принцип е почти невъзможно да отслабваш локално

Коментар

drnkk написа:
              гадното обаче е че така се сваля от цялото тяло , имам предвид и мускулна маса затова е добре да се комбинира с аминокиселини или BCA
              А като пиеш аминокиселината или ВСА да не мисли, че ще ти се залепи на задника и ще сваляш само от него?emzo: прочети листовката, не говори глупости, че дори да е добавка, предозирането е неприятно.

Коментар

mnpenchev написа:
                Ewing сподели моля те как точно ти се прецака прасеца от карнитина, че да си имам едно на ум.
                то може смао при мен да се е получилоИначе и аз не мога да си обясня как. По доктори ходих и в момента в който им спомена за карнитин и те почват едно хулене едни конски да ми четат и т.н.Та аз за отслабване карам велоергометър по около 50 минути на ден (старая се по 4-5 пътни на седмица да е) вече трета година. Започнах с много малки натоварвания и за кратко естествено като постепенно увевличавах натоварването. На втората година вече като почвнах да въртя на степен 6 и по 50 минути и ми беше горе долу ОК почнах каринита. Няма да казвам марка но ми го похвалиха като много добър. Естествено американски, течен в глобули по 600мг Карнитин на капсула. Една преди тренировка и една преди лягане. Около 7-8 мия ден ми се появиха едни като много ситни кръвоизливчета по едния прасец. Естествено спрях каринитина веднага и след 2 дена ги нямаше. Но пък започна да ме боли мускул ли става ли до сега не мога да си обясня. Все едно някои се опитва да ти усуче ходилото на десниа крак по часовниковата стрелка. Едно като напрежение. Всеки път като имам натоварване с колело и се появява (по точно появява се цхас след натоварването). Докторите си правят пас и до сега вече почти година съм си така и колело почти не въртя. компенсирам с друго.А по повод което каза Еле. Бях се засили да си купувам колани от тези вибро сауно и 15-в-1, че аз предимно на корема и паласките имам да свалям. Четах какво ли не и къде ли не по нета и особено по чуждестраните сайтове бяха на мнение, че ефекта от тези колани е не заради самия колан ами защото всички такива колани идват с едни рецепт за диета. И ако се споазват ефекта е по-добър от който и да е колан За това и се отказах. Аз работя на смени предимно ношно време и за това и за тия години въртене не е много голям ефекта, то за това почнах и каринитна де но без диета и тренировки и 200г карнитин да се взима пак няма да има ефект. Мен малко издръжливост ми даваше но пък за сметка на това не ми е помагал в потенето което беше странно. други хора масово казват че дори и да не тренира почва да се потят от него много.
                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                182A4.000 IAW49F
                LPG - Lovato EasyFast
                ----------------------------
                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Kuku написа:
                  Е, то по принцип е почти невъзможно да отслабваш локално
                  предполагам под почти невъзможно, включваш възможността за отслабване в главния процесор
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Имах предвид една малка част от професионалните спортисти, НО това в никакъв случай не изключва процесора

Коментар

Ewing написа:
                      Мен малко издръжливост ми даваше но пък за сметка на това не ми е помагал в потенето което беше странно. други хора масово казват че дори и да не тренира почва да се потят от него много.
                      Странно е това с кръвоизливите, да чукна на глава, не ми се е случвало такова нещо. Иначе от карнитина се потя като Веско Маринов на концерт дори и в климатизирано помещение, отделно на всеки час съм в тоалетната по малка нужда (пия по 5-6 литра вода на ден) и другото е, че ми дава много енергия и се наспивам за около 6 часа. Не го приемам за повече от месец и след това почивам месец-два.

Коментар

ele написа:
                        emzo: прочети листовката, не говори глупости, че дори да е добавка, предозирането е неприятно.
                        Каза човекът, вещ по всяка тема, а в случая с медицинска или фармацевтична квалификация.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          ele написа:
                          emzo: прочети листовката, не говори глупости, че дори да е добавка, предозирането е неприятно.
                          Каза човекът, вещ по всяка тема, а в случая с медицинска или фармацевтична квалификация.
                          По стечение на обстоятелствата имам такава и мерси, че ме забелязваш.

Коментар

@ele, теб ще те предложа за орден Стара планина и за лауреат за Нобелова награда, за всестранно развита личност!
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

ele написа:
                              emzo написа:
                              ele написа:
                              По стечение на обстоятелствата имам такава и мерси, че ме забелязваш.
                              Всички сме карали курс на БЧК....това не значи, че си лекар :D
                              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

момчета, мен ако питате, не се тровете с такива химии... който иска да отслабва и да прави тяло - сутрин в 6 да бяга, после във фитнеса, без добавки, тва е истината, не да се тровите като животни, и като спрете химията да станете като дъждовен червей на кука :D

Коментар

Working...
                                X